Geriau nei tikėtasi: „Apple“ gelbėja rekordiniai „iPhone“ pardavimai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2023-05-08 23:45
Apple - tai geriausia sistema savo kategorijoje ir konkurentų jiems tiesiog nėra. Galima tik alternatyva - Android. IOS vs Android, tai kaip ferrari pries opel.
immortallt 2023-05-09 07:40
Ferrari Lupa devynis kailius be realaus technologinio proveržio ir dar džiaugiasi chebra. Dar pasakyk, kad ne fanatikas esi. O rekordiniai pardavimai tik rodo, kad arba neturime krizę, arba dabartinė karta yra pasmerkta skurdui senatvėje.
Pumper 2023-05-09 07:53
Tikriausiai prisipirko lizinginių telefonų, kol dar nebuvo palūkanos per daug užkeltos.
immortallt 2023-05-09 10:22
O kitų flagmanų nepirktų lizingu tokiu atveju kodėl?
HDi 2023-05-09 16:16
Argumentų bus ar tik "fleimui" sukelt? Jų laikrodžiai man didelis bullshitas dėl labai trumpo baterijos laikymo. Mano turimas garminas mėnesį be dramos išlaiko, bet aišku jau ir kaina daug didesnė nei apple watcho. Aš dabar jau ilgametis macbooko naudotojas, tiesa darbas privertė, bet pripažinsiu kad kompai jų geri, ypač po perėjimo ant ARM architektūros, operacinė sistema geriau nei Windows, bet teisingai sudėta Linux distribucija man asmeniškai daug malonesnė. Bet panašu kad M1/M2 chipams AMD turi atsaką su 7040 serija tai žiūrėsim kas bus. iPhone paskutinį kartą turėjau 5s dabar vėl grįžau grynai dėl airTag'ų nes turiu jiems didelį panaudojimą. Tai su iPhone yra dalykų kurie po androido sakyčiau net labai nervina. Pvz su androidu HomeAssistant sėkmingai neblogai sugebėdavo nustatyti telefono lokaciją ir pagal tai įvykdavo automatazijos namie šildymo/šaldymo/vėdinimo ir t.t., po perėjimo ant iOS kažkokia tragedija (abu su žmona perėjom kartu), net jei telefone naudoji navigaciją, ir ta lokacija jau žinoma, HomeAssistant vistiek nepasigauna lokacijos arba pasigauna tik kažkokiais durnais intervalais ilgais. Kiek teko domėtis problema iš iOS pusės - stiprūs ribojimai veikimui backgrounde, nors ant androido jokio reikšmingo battery impacto nebūdavo dėl to. Kažkokie debiliški ribojimai su bluetooth, neina OBD klaidų skaitytuvų naudot su bluetooth ypač senesnių, vėl nepatogumas. Type-C nebuvimas yra didelis minusas. Man juokinga kai apple kompus galima kraut per typeC, kai kuriuos iPad galima kraut su type-C, o vat ten jau iPhone tai ginasi kad negalima dėt type-C nes kažkas technologiškai nebe taip bus. Bullshit. Androidą sėkmingai kraudavau su mac'o pakrovėju ir buvo labai patogu. Na bet ES panašu sutvarkys šitą problema nuo 2024. Tie patys airtagai idėja labai gera ir dėl geros iphone konsistencijos veikia puikiai, bet pvz įmeti airtagą į kuprinę, išeina žmona su ta kuprine ir gauna krūvą notificationų kad ją seka . Ir nėra jokio ten trusted list. Na bet gal dar po metų - kitų pristatys kaip inovaciją galėjimą "sharint" airtagus. Net jei naudoji visokius firefox, opera ir brave ant iPhone vistiek viskas sukasi ant apple webkit varikliuko, kas yra totalus bullshitas. Kitaip tiesiog netvirtina į apple store. Na bet šitą panašu ES sutvarkys irgi. Kažkaip password managerių integracija ne tokia gera kaip ant Androido. Nėra jokio normalaus ads free youtube playerio, jau net nekalbu apie playerį su sponsorBlock. Ir dar turbūt galėčiau tęsti bet su kai kuo matyt lengviau susigyvenau. Tai ta geriausia sistema man, kaip advanced vartotojui ne tokia ir gera dėl krūvos debiliškų ribojimų. Interfeisas skonio reikalas, jo net neliečiu, gerai tiek androide tiek iOS. Ekosistema man ir nelabai aktuali, nes daugiau mažiau stengiuosi naudot platform independent/open source sprendimus.
HardAxe 2023-05-09 17:14
kokį apsą naudoji youtubei be reklamų? leidžia castinti į tv?