Mobilieji telefonai galės simuliuoti skambučius  (7)

Mobiliojo ryšio operatorė „Orange“ išleido programą „Fake A Call“, leidžiančią imituoti mobiliojo ryšio skambutį, rašo „Web User“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Programa įdiegiama į mobiliojo telefono atmintį ir reikiamu metu įjungia skambučio signalą bei ekrane rodo pranešimą apie įeinantį skambutį. Programos kūrėjai mano, kad tokiu būdu bus galima nutraukti tarp pašnekovų užsitęsusią tylą arba atsikratyti įkyraus pašnekovo.

Programą galima įsigyti interneto parduotuvėje „Orange App Shop“ už maždaug 3 dolerius. Pasinaudoti ją galės telefonų savininkai su Java palaikymų ir prijungimu prie mobiliojo ryšio operatoriaus „Orange“.

„Orange“ atstovai mano, kad įeinantys skambučiai turi socialinę paskirtį: jie leidžia nutraukti pokalbyje užsitęsusią pauzę, atsikratyti įkyraus pašnekovo, išvengti nuobodaus susirinkimo ir t. t. Apklausa parodė, kad nors kartą gyvenime šia gudrybe naudojosi kas trečias Didžiosios Britanijos gyventojas.

Analogiška programa pavadinimu „Fake-A-Call“ išleista „iPhone“ aparatams. Joje yra „garso paketas“ su viršininko balsu, kviečiančiu į darbą, arba gydytojo kvietimu pas jį apsilankyti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: IT bazė
(0)
(0)
(0)

Komentarai (7)

Susijusios žymos: