HTC kuria naują „Facebook“ telefoną  (6)

Azijos mobiliųjų telefonų gamintoja HTC kuria naują išmanųjį telefoną, kuriame bus itin giliai integruotas socialinis tinklas „Facebook“. Telefone bus naudojama „Android“ operacinė sistema, praneša „Digitimes“. Manoma, kad įrenginys bus pristatytas trečiąjį šių metų ketvirtį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anksčiau HTC jau buvo pristačiusi du telefonus "Salsa" ir "ChaCha", pritaikytus ištikimiems „Facebook“ gerbėjams. Teigiama, kad naujojo telefono platforma bus sukurta išskirtinai „Facebook“. Ieškoti naujų partnerių telefonų gamintojus skatina „Android“ kūrėjos „Google“ veiksmai. Ji ne tik gamina savuosius „Nexus“ telefonus, bendradarbiaudama su „Samsung“, bet ir nusipirko telefonų gamintoją „Motorola“.

Įdomu tai, jog HTC anksčiau bendradarbiavo kaip tik su "Google". Šio bendradarbiavimo rezultatas - pirmasis "Google" išmanusis telefonas "Nexus One". Tačiau vėliau paieškos gigantas darbus šioje srityje nusprendė tęsti su HTC konkurentu "Samsung". Tikėtina, jog šis bendradarbiavimas tęsis ir ateityje, kadangi "Google" siekia išnaudoti technologinį "Samsung" potencialą, populiarinant operacinę sistemą "Android".

HTC ir "Facebook" kuriamas telefonas taip pat naudos "Android" platformą, tačiau absoliutų prioritetą jame turės "Facebook" funkcijoms valdyti pritaikytos aplikacijos. "Facebook" prekinį ženklą turintys telefonai yra socialinio tinklo strategijos dalis, pagal kurią siekiama didinti investicijų ir pajamų srautus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: