Pričiupk! - šalikelės ereliams drausminti skirta programėlė

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

MaNolietuva 2012-12-06 23:31
o man ironiškiausia panaudota nuotrauka, ji gal prieš kokius 5 metus buvo daryta, o joje užfiksuotas ne kas kitas, o pats paksas , tikriausia paslėpta mintis... P.S. didesnė nuotrauka
Eidumukas 2012-12-06 23:39
Kaltės forma ne tiek daug reikšmės administracinėje teisėje apskritai turi, o tuo labiau šituo atveju. Esmė, kad pažeidimo fiksuotojas pats darė pažeidimą. Administracinio teisės pažeidimo sudėtį turim. Žiūrim, ar galim taikyti būtinąjį reikalingumą...pagal mane, negalime. Bet sutikime nesutikti vienas su kitu šiuo klausimu:)
Aidas 2012-12-07 07:35
Galime ir nesutikti, galime ir sutikti. Realiai tai čia reikia gerai žinoti teismų praktiką šiais klausimais, iš to galima daug išvesti. Bet niekada neesi garantuotas, kad konkrečioje situacijoje konkretus teismas nesukurs kitokios praktikos. Pagal mane tai šitoje situacijoje vaizdo įrašas nieko neparodo. Tai dėl šitos situacijos negaliu bekomentuoti, kuo visa tai baigsis. Greičiausiai (ir tur būt geriausiai abiem dalyviams) šnipštu ir nė vienas nebus nubaustas. Edit: kur tik seniai, visokie "buvę", bandytų pasireikšti, tuoj jauni užpuola su savo naujom žiniom. Respect Eidumukai. Edit2: šiaip teisė veikia visumoje. Esant pilietinės pareigos vykdymui manau galima, ir manau, kad privalu, taikyti ir teisės analogiją, ir konstitucinę teisę.