Qualcomm vaizdžiai parodė, kodėl 8 branduolių mobilūs procesoriai – kvailystė (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

sub 2013-09-02 14:04
Šitas veikėjas paskutiniu metu visiškai ne į temą. Haters gona hate. Bet vistiek jei nemokate išnaudoti apple produkcijos, kuria galima naudotis lygiai taip pat patogiai kaip ir kitomis mobiliomis os, tarkim android - prašau nekritikuoti to ko neišmanot.
dzigas 2013-09-02 16:10
Čia nežinau bus į tema ar ne. Žodžiu labiausia, kas yra paplitę dėl tų branduolių yra grynas marketingas. Pvz. turiu Galaxy S2 ten sukasi 2-jų branduolių A9 procesorius. Samsung kažkur rašė, kad jau siekia šis smartas savo ribas. Aišku jis nesisuk gal kaip S4, bet kaip iš developerių matoma, kad 4.3 portas šiam telefonui puikiausiai sukasi. Taigi čia grynas marketingas, nori naujo softo, pirk naują telefoną ir dar prirašo, kad daugiau branduolių geriau suksis ir iš dalies tiesos kažkuri dalis yra. Bet didžiausias viso to variklis pinigai, tiesiog nenorima gerai optimizuoti softo agregatams kurie tikrai dar pilnai pajėgūs suktis. ps. kartais išėjus kažkokiai naujienai jaučiasi toks stilius: meskim viską į sieną, kas prilips tas gerai bus.
secret 2013-09-02 17:10
jeigu išnaudojama tik 5% tai gavus kulka i galva butu 95% tikimybė, kad neturėsi jokių padarinių ir tai yra didžiausia nesamonė. Galvos smegenys veikia visa laika, tik kartais aktyviau ir tai patvirtina galvos skanavimo rezultatai.
Talkatif 2013-09-02 21:34
Juokingos tos aistros dėl branduolių, kai mobilus įrenginys dėl baterijos ėdrumo realiai yra pernešamas nuo vieno pamaitinimo prie kito. Tiesiog procesorių kūrėjai nebeturi ką veikt. Nėra kaip išnaudoti jų potenciją, nes maisto grandinėje totalus stabdis. Todėl ir užsiima bobturgiu.
slawcka 2013-09-03 01:06
daviau pavyzdi didziuju korporaciju marketingines strategijos, prie ko cia megapixeliu tema kazkokia, nevisproti tu
trapecijus 2013-09-03 02:11
Įsijungiau komentarus pakaityt, nes atrodo gan įdomi tema. Sustojau tie šia vieta: ''Žinoma, kad svarbu. Ne taip kaip Iphone fanams, kurie tiek nesidomi savo telefonu, kad nemoka jo nei laikyti nei fotografuoti. '' Supratau, kad tai eilinis flood i reikia skaityt kitą straipsnį.