Telefonams skirti Ultra HD ekranai pasirodys iki 2014 m. pabaigos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Xdmin 2014-08-09 00:49
Tam kad baterijos ilgiau uztektu. Prisiperkat rageliu su FullHD ir verkiat kad baterija nelaiko, netobuleja baterijos. Tobuleja tos baterijos, bet suvartojimas taip pat dideja, ant visokiu sudu kaip FHD, kuriu realios naudos jauciat tik zinodami kiek pikseliu ten yra. Telefonus tokius gamina, nes perka. O pirkeju didzioji dalis, deja, neraukia nieko apie technologijas, pasiziuri kur didesni skaiciukai (jei renkasi ne pagal kaina ar dizaina) ir ima, nesuvokdami nei ka turi, nei kokia nauda is tu skaiciuku.
ISG 2014-08-09 10:43
Nenoriu nieko izeidineti, bet kitaip tiesiog nesigauna Suprasciau jei komentuociau kokio delfio komentatorius,bet tikejausi, kad cia yra protingesniu zmoniu Kaip jums nedaeina, kad baterijos laikas nepriklauso nuo pikseliu skaiciaus, nesu isitikines, bet galbut mazesni, bet daugiau pixeliu sunaudoja net maziau energijos, taiga baterijas galit pamirst, putotis nebent galit del paties ekrano dydzio. Dar karta kartoju: ko jus putojates, JEIGU JUMS NEREIKIA, TAI NEPIRKIT. Tiesiog parodot savo kazkoki tai pavyda. Jums reiktu tik dziaugtis, nes atsirandant geresniems ekranams, jusu garbinami ekranai su maziau pixeliu PINGA LABAI STIPRIAI. TAI KAME PROBLEMOS? Ar telefonas yra vienintelis daiktas kuriuo jus didziuojates? Ir jums labai SKAUDA, kai atsiranda telefonas su geresniu ekranu? Ir jusu draugas ji nusipirks, ir jus tapsit "nevykelis su senu telefonu"? Nes kitos priezasties sio pasipriesinimo as nematau KAIP KOKIE NESVEIKI Turiu patarima, nusipirkit brangu laikrodi su sveicariska mechanika, ir telefonas liks antram plane, o laikrodis niekada nepigs, nes tai yra klasika.
Creatium 2014-08-09 10:55
Pats į klausimą "kam tau reikai 700 ppi, kai virš 500 ppi nebeatskirsi kokybės" tai neatsakai. Kodėl mes turim atsakyt?
Sigitas.lk 2014-08-09 14:25
Nu ka tu cia svaigsti jmj.. Stopudovai is delfio islindes Tiesiog ar tu suvoki, kas yra NAUDINGA ir NENAUDINGA? PPi kelimas toliau tai yra tiesiog resursu svaistymas tam, kame zmogus nebepajus jokio skirtumo. Ir tuo labiau kai tu sakai "atsiranda telefonas su geresniu ekranu" tai kad raiska padidejo, tai nereiskia kad jisai tapo geresniu. Pvz LG G2 ir G3, G3 raiska padidejo, suprastejo kontrastas sviesumas ir t.t. Tai cia jau skaitosi pagal tave geresnis? O ir didesne raiska labai paveikia akumuliatoriu, nes didesnei raiskai apdoroti reikia didesnio procesoriaus galingumo. Dar pasakyk, kad as neteisus, kad technologijos turi tobuleti naudinga kryptimi, o ne beprasmiska, skaiciuku marketingo ir resursu svaistymo?
Anonimiausias 2014-08-09 15:00
Gerai kad yra ir protingu zmoniu technologijos.lt saite, nes nedaug truksta iki delfio Jei viska girdejot is draugo specialisto visalaik perdaug isitikinusio i save, ar patys nelabai domites, geriau nekomentuokit
ISG 2014-08-09 15:01
Wtf Vieni nemato skirtumo tarp HD ir UHD teliku, kiti tarp telefonu Na tai linkiu jums ir toliau sedeti praeityje As skirtuma MATAU, ir man gerai Jus nematot - turekit sena telefona, sena telika ir DZIAUKITES, o nebambekit kaip seniai Ne pikseliuose esme, gal ir NESIMATO tu atskiru pixeliu, bet pojutis visai kitoks, visai kitas detalumas, bet ka as cia aiskinu, visada atsiranda tokiu kuriems NERA JOKIO SKIRTUMO
Verslininkas 2014-08-09 15:48
Skaitau skaitau ir negaliu atsistebeti...net technologiju adminas smerkia technologijos...isprotejot visai. Taigi dziaugtumetes geriau kad kuria kazka nauja. Gi pastoviai visi verkslena kodel to nepadaro kodel ano. O kad iki to reikia takus pramint tai nesvarbu. Netinka nepirk. Bet bent jau neverk. O xadmin isvis turetu buti. Cia gi technologijos o ne kaimo bobuciu susirinkimas.
Verslininkas 2014-08-09 15:50
O tu supranti ka tu cia pjauni??:) zinai ka reiskia technologiju progresas? Speju nelabai. Geriau patyletum isvis. Protingesnis atrodai.
Sigitas.lk 2014-08-09 16:15
Uz tai tu, jau durniau tikrai nebeatrodysi Mldc, pavarei Dar karta aiskinu, 5klases mokinio proto lygio zmogui. Technologiju vystymasis yra butinas, taciau jisai turi but naudingas, o ne beprasmis.
Simplicity 2014-08-09 16:39
yra progresas. 8 branduoliai, vertikaliai ar horizontaliai lenkti 4K raiškos ekranai, valdymas akimis, pirštų skaitytuvai išmaniuosiuose— NE. Visos šios naujovės (kurių 99% vartotojų niekada taip ir nepanaudos) telefonuose atsiranda ne dėl to, kad jų prašo vartotojai; šios „naujovės“ yra nuleidžiamos vartotojams iš viršaus, nes direktorių taryboms reikia kažkokiu būdu palaikyti gamybos augimą, kad investuotojai kuriam laikui nuliptų nuo sprando.
Verslininkas 2014-08-09 17:10
Penktoke tu penktoke. Kas tu toks jog nusprendi kuris vystimas yra naudingas ir kuris ne? Man tarkime kaip zmogui kuris domisi fizika visai idomi bus suzinoti kaip jie susitvarkys su nauju filtravimu. Galbut panaudos kazkoki kiyoki matricos isdestyma ir t.t. ne visada visas technologiju progresas turi buti logiskas. Jeigu tu zvelgi tik pavitsutiniskai. Taip aisku tau nx tai nereikalinga. Nes ti nematai skirtumo. Man tai yra didelis skirtumas. Nes as matau kalna issukiu kutiu reikes norint pasiekti ta aukstesne raiska. Jeigu tau tai yra pieva. Vadinasi pats sedi pievoje iki ausu. As suprantu ka pvz argumentuoja simplicy. Ir tai logiska. Nes taip ir yra. Bet tai vistiek yra progresas tu nori to ar ne. Ar jis naudingas vartotojui. Cia jau kitas klausimas. Ir tai butu galima gincytis diena nakti. Bet kad tai yra progresas tai tik visiskas asilas nesugeba suvokti.
Creatium 2014-08-09 22:32
Atskirkit technologijų vystymąsį nuo technologijų panaudojimo. Niekas nepyksta, kad yra kuriami tokie detalūs ekranai. Tai anksčiau ar vėliau pasitarnaus didelių ekranų rinkoje - o ten inovacijų tikrai trūksta. Kitas dalykas yra technologijų kišimas ten, kur tai ne tik, kad nieko nelemia, bet ir sukelia papildomų problemų (pvz. tas pats energijos vartojimas). 700 ppi telefone yra visiškas absurdas. Aiškia čia ISG kaip jam svarbu tai... tai nusiskeilink softo pagalba visą turinį iki 4k raiškos ir turėsi tą savo 4k telefone. Ir kokybės prasme jokio skirtumo nebus ar 700 ppi ekranas ar 500 ppi. O analogijos su televizoriais išvis juokingos. Kur televizoriuose ppi siekia 150-200, kur telefonuose 700 ppi dabar sieks. Jauskit patys ką šnekat.
slawcka 2014-08-10 00:58
o tu pats savo komentarą persiskaityk dar kartą, gal suprasi kokių nesamonių prirašei. Softą iki 4k? televizorių ppi lygini su telefonų? juk į televizorių nežiūri iš 20 cm atstumo. Dar tada pasijuok iš lauko reklamų, kur išvis kokie 20 dpi (dpi yra ppi atitikmuo spaudoje) O ISG tai irgi mat protinguolis- bet nesigauna jam objektyviai mastyt ir kitų nuomones įsisavint. Nieks nesako, kad nereikia tokių technologijų, kad nereikia to progreso, niekam negaila , kad tu nors ir 2000ppi telefone turesi, o šnekam apie tai, kad tais skaičiukais tik durninami žmonės.
vietinis 2014-08-10 08:36
Tai kad dar negamina tų UHD telefonų, kur tu tą skirtumą pamatei?
Creatium 2014-08-10 12:13
Pasididink rezoliuciją iki 4k formato and savo Full HD ir bus tau 4k. Ir jokio skirtumo bus ar 4k su 400 ppi ir dirbtinai išdidinta ar 700 ppi 4k nedidinta. Nebent pats softas kiek atrodys dirbtinai ištampytas (tą sutvarkyt nėra sunku). Bet kokybės prasme skirtumo nebus jokio. Televizoriai, kaip ir minėjau, yra visiškai kitas dalykas. Aš būtent jų ir nelyginu su telefonu, įsiskaityk į postus mano.
ISG 2014-08-10 15:41
Sakau, kad kai buvo straipsnis apie uhd telikus, ir kaip ir visada, atsiranda besipriesinanciu bambekliu kurie nemato jokio skirtumo tai kaip galima su jumis dar gincytis isvis nesuprantu ko cia purkstaujat ir rasinejat, tiesiog nepirkit, suprasciau jei jums per prievarta juos grustu kazkas, kaip ir sakiau, yra ir mazos rezoliucijos ejranu, pirkit juos, o situos grazuolius palikit mums tik be pavido scenu veliau, peace
pozitronas 2014-08-10 19:16
Na po kokiu penkių metų visi telefonai bus 4k ir nepirkti neišeis
pozitronas 2014-08-10 19:45
Ir pvz. dabar oculus rift akiniai naudoja full hd samsung note 3 ekraną, žaidimus galima žaisti 4k raiška todėl ir oculus riftas manau pasinaudos naujuoju ekranu.
Simplicity 2014-08-10 20:15
gaminiai, į kuriuos sukišamos visos reikalingos ir nereikalingos technologijos, kad pasiimti pinigus iš tų, kuriems reikia didžiausio, sparčiausio, naujausio, brangiausio ir t.t. Mano akimis žiūrint, tai yra kvaila dėti bereikalingai didelės raiškos ekranus į įrenginius su mažais ekranais, nes po to tenka programiškai keisti DPI mastelį, kad tekstas ekrane būtų įskaitomas. Išvertus į žmonių kalbą: išmanusis įrenginys savo resursus naudoja tik tam, kad 2K ar 4K raiškos ekranas atvaizduotų lygiai tiek pat, kiek ir 1080p ekranas. (Jei 2K ar 4K atvaizduotų daugiau, tai būtų sunku pirštu pataikyti į reikiamą mygtuką, o tekstą skaityti būtų tiek pat patogu, kaip naudojant pirmąjį MS Surface Pro su Windows 8. )
pozitronas 2014-08-10 21:44
full hd ekranai telefonams buvo pristatyti 2012m ir dar po trijų metų tikrai manau užims apie 55-69% išmaniųjų rinkos, kiti gi bus arba 2k,4k, arba visiški piguvos, skirti pensininkams.