Artėja „Leagoo KIICAA Mix“ anonsas: milžiniškas ekranas, 3 skirtingos modifikacijos ir jau dabar galimybė gauti 30$ nuolaidą  ()

Kiekvienais metais išmaniųjų telefonų rinkoje atsiranda vis kitokia mada - baterijų talpos, darbinės atminties lenktynės ar dvigubos kameros nugarėlėje. 2017 metai išsiskiria tuo, jog dauguma gamintojų savo vartotojus stengiasi nustebinti vis didesniais ekranais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ne išimtis ir Kinijos kompanija „Leagoo“, kuri rugpjūčio mėnesį planuoja išleisti išmanųjį telefoną su tikrai dideliu ekranu. Nors kolkas daug informacijos apie tai nėra žinoma, pranešama, jog naujasis įrenginys vadinsis „Leagoo KIICAA Mix“. Telefonas turėtų pasižymėti 5,5 colių įstrižainės ekranu, dviguba kamera nugarėlėje ir pirštų antspaudų skaitytuvu, kuris turėtų būti įmontuotas priekinėje dalyje.

Nors „Leagoo“ kolkas oficialiai nepaskelbė visos informacijos apie naujojo įrenginio pasirodymą, tačiau tinklaraštininkas Evanas Blassas skelbia, jog gamintojai turėtų pristatyti net 3 skirtingų specifikacijų modelius. Įdomu ir tai, jog pigiausias jų kainos vos 89,99 JAV dolerių ir veiks su 4 branduolių procesoriumi, 2 GB operatyviosios (RAM) ir 16 GB vidinės atminties. 139,99 JAV dolerių kainuosiantis modelis turėtų išsiskirti 8 branduolių procesoriumi ir atitinkamai 3 GB ir 32 GB atminties.

Trečioji įrenginio modelio galimai turės ir visas flagmanams reikiamas savybės, nes 179,99 JAV dolerių kainuosianti trečioji versija turės 8 branduolių procesorių su 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties Jūsų failams.

Įdomu ir tai, jog nors visos specifikacijos dar nėra pilnai žinomos, tačiau gamintojo atstovai jau dabar siūlo sudalyvauti konkurse ir laimėti 30 JAV dolerių nuolaidos kuponą.

Viskas ką Jums reikia padaryti, tai specialiame „Leagoo“ puslapyje užsiprenumeruoti naujienlaiškį apie naujojo „Leagoo KIICA MIX“ rezervaciją ir nurodyti kuris modelis iš trijų galimų Jums būtų pats aktualiausias.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(8)
(1)
(7)

Komentarai ()

Susijusios žymos: