Pasirodė nutekintos „Leagoo KIICAA Mix“ telefono nuotraukos: panašu, jog tai bus stilingas ir patogus telefonas (Foto)  (1)

Įvairiais gandais apipintas būsimasis „Leagoo KIICAA Mix“ pamažu atsikrato paslapčių skraistės – praėjusią savaitę buvo paskelbtos jo visos charakteristikos, o šią jau pasirodė ir pirmosios realios telefono nuotraukos, nutekintos iš paties gamintojo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš nuotraukų matyti, jog telefonas turės priekyje įrengtą pirštų atspaudų skaitytuvą – tai labai patogus sprendimas vartotojams, tačiau natūraliai padidina telefono aukštį. Tiesa, ekrano rėmelis yra nykstančiai mažas.

Gamintojo teigimu, „Leagoo KIICAA Mix“ įrenginio korpusas yra beveik toks pats kaip daugumos telefonų su 5 colių įstrižainės ekranais, nors šio telefono ekranas siekia net 5,5 colio. Taip yra todėl, kad ekrano su korpusu santykis siekia 90% - bent jau tokį santykį deklaruoja pats gamintojas. Žinoma, tai nėra visiška tiesa, jei šį parametrą skaičiuotume įvertindami ir mygtuko užimamą plotą, tačiau atmetus mygtuko plotą, skaičius yra teisingas.

Kaip jau rašėme, naujasis „Leagoo KIICAA Mix“ turės 5,5 colių įstrižainės „Sharp“ ekraną su Full HD raiška, o ekranas bus apsaugotas „Corning Gorilla Glass 4“ stiklu. Nors naujasis „Leagoo“ išmanusis telefonas ir pasižymi ganėtinai dideliu ekranu, tačiau jis sutalpintas į pakankamai nedidelį korpusą. Verta paminėti ir tai, jog korpusas yra pakankamai plonas - jo storis siekia tik 7,9 mm.

Išmanusis telefonas veiks su aštuonių branduolių „MediaTek MT6750T“ procesoriumi, o jo stabilų darbą užtikrins 3 GB operatyviosios bei 32 GB vidinės atminties.

Nuotraukose matyti, jog telefonas turi dvigubą galinę kamerą ir viengubą priekinę. Jau anksčiau buvo skelbta, kad galinė kamera turės 13 Mpx ir 2 Mpx, o diafragma sieks f/2.0. Tuo tarpu priekinė kamera turės 13 Mpx raišką.

Kalbant apie telefone įmontuotus jutiklius - dėmesio vertas turėtų būti ir pirštų antspaudų skaitytuvas. „Leagoo“ šiai funkcijai panaudojo „Smart Touch“ technologiją, o tai suteiks galimybę ne tik kokybiškai išsaugoti bei nuskaityti naujus antspaudus, tačiau ir garantuos itin spartų veikimą. Gamintojo teigimu, jutiklio reagavimo laikas siekia vos 0,1 sekundės.

Į 7,9 korpusą kompanijos technikai sutalpino 3000 mAh talpos bateriją, kurios turėtų pakakti net 8 valandoms vaizdo įrašų peržiūroms ar 20 valandų pokalbių. Verta paminėti ir tai, jog per 30 minučių bateriją galima įkrauti iki 35%. Tai reiškia, kad pilnai baterija įkraunama maždaug per mažiau nei pusantros valandos.

Nors iki oficialaus pristatymo dar yra kelios savaitės, gamintojo atstovai jau dabar siūlo registruotis išankstiniam telefono įsigyjimui su 30 JAV doleriu nuolaida, o taip pat automatiškai sudalyvauti konkurse ir laimėti vieną telefoną visiškai nemokamai. Tikroji šio įrenginio vertė - 140 JAV dolerių. Kartu su telefonu gausite ausines ir dėklą. 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(7)
(-2)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: