Pristatytas 5-asis OTA atnaujinimas „Vernee Thor E“ išmaniajam telefonui: ištaisytos klaidos ir dar daugiau optimizacijų  ()

„Vernee Thor E“ nuo pat anonso yra vienas iš įdomiausių itin pigių telefonų iš Kinijos. Tai mažytis, 5.0“ įstrižainės telefonas, turintis didžiulę, net 5020 mAh talpos bateriją, kuri užtikrina, kad telefoną budėjimo režime bus galima naudoti iki 72 val.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nežiūrint didelės baterijos, telefonas yra itin plono korpuso – jo storis tesiekia tik 8.2 mm. Jo storis toks, kad galima lyginti net ir su vienu geriausiu pasaulyje išmaniųjų telefonų „iPhone 7“, kurio storis siekia vos 7,1 mm. Taip, skirtumas ne „Vernee Thor E“ naudai, bet pastarasis turi tiek energijos, kiek „iPhone 7“ net sapne nesapnavo.

Didelė baterija įkraunama itin sparčiai ir tam praverčia greito įkrovimo 9V / 2A 18W technologija. Be to, telefonas turi specialų energijos taupymo režimą „E link“ – paspaudus specialų mygtuką, automatiškai sumažinimas ekrano ryškumas, iš spalvoto vaizdo jis persijungia į nespalvotą, apribojami CPU ir GPU režimai, panaikinami sisteminiai pranešimai, o fone veikiančios programėlės pereina į optimizuotą režimą. Tokiu būdu tik 20% energijos beturinti baterija užtikrina, kad telefonu galėsite naudotis dar visas 24 valandas.

Nors „Vernee“ kompanija kartais kritikuojama, kad savo telefonus atnaujina pernelyg retai (kaip ir kiti biudžetinių telefonų gamintojai iš Kinijos), tačiau tai galioja ne visiems modeliams. Štai pavyzdžiui, „Vernee Thor E“ oficialiai pristatytas tik šią gegužę, o dabar jau sulaukė 5-ojo programinio atnaujinimo, skirto „Vernee Thor“ šeimai ir antrojo per šiuos metus, skirto būtent „Vernee Thor E“. Kol kas geriau nebūtų galima tikėtis net iš garsiausių pasaulio gamintojų. 

Žinoma, ne visi „Vernee“ telefonai sulaukia tiek daug dėmesio (dėl to netrūksta ir skundų), tačiau ne visi yra vienodai populiarūs – kol kas „Thor E“ tiesiog šluojamas iš lentynų, dėl to jis gali sau leisti ir tokius dažnus programinius atnaujinimus. Kodėl pirkėjai jį taip pamėgo? Pirmiausia, itin dailus korpusas - nerasite kito tokio telefono, su tokio dydžio baterija ir taip gerai atrodančio. Antra, tiesiog puiki kaina - „Thor E“ galima įsigyti už 90€, o tai, sutikit, tikrai itin pigus telefonas, kaip su tokia baterija ir dar 3 GB RAM.

Naujausias atnaujinimas atneša tokias naujoves:

  1. Optimizuotas sistemos stabilizavimas, įdiegtos „Google“ saugumo pataisos ir „Google“ programų optimizavimas
  2. Optimizuoti garso efektai, padidintas garso lygis skambučio metu
  3. Pridėta funkcija, leidžianti nustatyti skirtingas melodijas skirtingoms SIM kortelėms
  4. Ištaisyta skambėjimo klaida, kuomet telefone nustatytos skirtingos kalbos
  5. Optimizuota greito įkrovimo funkcija ir telefono budėjimo laikas
  6. Pagerintas pirštų atspaudų atpažinimas ir jutiklio suveikimo greitis

Šie atnaujinimai turėtų pagerinti naudojimosi patirtį, o ateityje „Vernee“ žada atnaujinimus, kurie dar labiau padidintų telefono stabilumą. Atnaujinimus galima įdiegti belaidžiu būdu arba atsisiųsti iš oficialios gamintojo svetainės http://www.vernee.cc/support/

Priminsime, jog kompanija visai neseniai pristatė ir didesnį, 5.5“ įstrižainės telefoną „Vernee Thor Plus“ su 6000mAh talpos baterija ir tokiomis pat funkcijomis, kaip minėtas „Thor E“. Esminis skirtumas tarp šių modelių – ekrano dydis, tad jei norite pigaus, bet didesnio telefono su itin didele baterija, reikėtų orientuotis į „Thor Plus“.

Daugiau „Vernee” modelių galima pamatyti oficialioje svetainėje ir įsigyti čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: