„Samsung“ žada tikrą technologijų bombą: 10-asis flagmano jubiliejus ir kokios inovacijos turėtų būti „Galaxy S10“ serijoje

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Nukainotas 2019-02-04 10:06
Kur ta revoliucija? Nei 5G, nei 12GB kol kas niekam nereikalingi. Ekranas pablogėjo, nes atsirado skylė jame. Pirštų atspaudų skaitytuvas, jei veiks gerai, tai bus visai nieko, bet jokia ne revoliucija. Nė vienas iš biometrinių skaitytuvų neveikia normaliai, turiu S9+, galiausiai viską išjungiau, paprastas swipe dabar atrakina ekraną. Žinau, ne itin saugu, bet nervai turbūt svarbiau.
Monochamus 2019-02-04 10:49
Tiems, kas žaidžia žaidimus tikrai nepamaišys 5G ryšys ir 12GB RAM. O tie, kurie telefoną turi tik dėl skambučių, facebooko ir žemėlapių tai tada klausimas kodėl apskritai žvalgaisi į naujausius flagmanus? Galima imti 3 metų senumo S7 ir kuo puikiausiai patenkins visus poreikius. Čia tas pats, lyg įsigyti labai galingą kompiuterį su naujausia vaizdo plokšte ir tą kompiuterį naudoti darbui su "word". O jei dėl "mados" ir "stiliaus" tai iPhone reikia imti O su viskuo toliau sutinku. Ta skylė ekrane ir mane trigdo, nesuprantu kas per fobija dėl tų kraštelių. Man daug fainiau būtų vientisas ekranas ir didesnis kraštas nuo viršaus. Saugumas irgi pilnai sutinku - tas laiko gaišimas kas kart atrakinant telefoną mano nuomone neatperka to, kad "o va jei pamesčiau ar pavogtų, tai būtų saugiau". Visus mokėjimus vis tiek nusistatęs, kad kiekvieną kartą prašytų slaptažodžio, tai apsipirkti bet kas turėdamas mano telefoną negalės. Pametimo/pavogimo atveju nebent prikiaulins tik dėl priėjimo prie emailo ar facebooko. Bet šitoje vietoje tikiuosi, kad užblokuosiu prieigą anksčiau, nei spės kažką blogo padaryti Per google labai paprastai galima nuo savo paskyros atjungti nepageidaujamus įrenginius.
Paprastas_zmogus 2019-02-04 11:27
...arba dar variantas tiesiog pirkti normalų telefoną, kuriame tokios funkcijos veikia... Samsung visada pasižymėjo pomėgiu prikišti krūvą funkcijų vien tam, kad ant popieriaus geriau atrodytų, o pasirūpinti, kad jos veiktų... aj... kam čia reik... užtat pažiūrėkit kiek daug RAM!!!
Monochamus 2019-02-04 11:30
O jei man tų funkcijų nereikia, o reikia būtent RAM?
Paprastas_zmogus 2019-02-04 12:03
Na, jei svarbu performance, tai Samsung tikrai nėra tas variantas į kurį reikėtų žiūrėti...
Monochamus 2019-02-04 12:38
O kas? Tik jau ne huawey. Sony taip pat prideda visokių niekam tikusių programų. HTC gal. (Žinoma, tikiuosi supranti, kad aš kalbu apie telefonus, o ne visokius vaisius)
iPienius 2019-02-04 12:44
prides daugiau RAM, kameru ir pakels kaina. nuo apple niekuo nesiskiria
Paprastas_zmogus 2019-02-04 13:00
Manau, kad geriausiai sukasi tie, kurie mažiausiai šūdo ant Android viršaus prikrovę. Jei nenaudočiau iPhone, greičiausiai Google Pixel turėčiau arba One+ kokį. Na o bet tačiau šiuo metu obuolio A serijos čipsetai yra galingiausi rinkoje Beje, aš pvz piršto antspaudo atrakinimą naudoju jau N metų ir veikia jis nepriekaištingai, todėl man kartais juokinga, kai sako “iPhone - jei dėl mados”, o realiai jis vienas iš geriausiai ir patikimiausiai veikiančių
Monochamus 2019-02-04 13:16
iPhone taip pat bugina, "kimba", "lūžta" programos ir vyksta visos kitos nesąmonės. Kiek susidūriau žaidimuose tai tikrai ne rečiau nei mano samsungas, veikiau priešingai. Skiriasi gal tik lūžimų pobūdis, vienos problemos androidams, kitos iOSams. Žodžiu, toli gražu nėra toks iDealus telefonas, kokį pristato apple fanai. Lyginant su pigiais androidukais žinoma, tikiu, kad iphone daug stabilesnis. Bet jei su flagmanais, tai samsung galaxy stabilumas nei kiek nenusileidžia.
Paprastas_zmogus 2019-02-04 13:39
Tai gal mano rankos auksinės, nes man niekas nei lūžta, nei kimba. Žaidimuose bugų ir aš pastebiu, bet mano spėjimas, kad žaidimai patys iš savęs žiauriai bugovi, nes jie iškart kuriami kelioms platformoms. Idealus daiktas aišku nėra, bet kai girdžiu kyborgus skaičiuojant kiek kartų per mėnesį jiems REIKIA perkrauti telefoną... nu nežinau...
FrrFrr 2019-02-04 19:23
Turiu Note9. Man stylu'as yra nerealus dalykas. Daug ir vusur ji naudoju ir apskritai sis prietaisas mane ziauriai dziugina! Bet kas tikrai butu cool - tai ekrane integruotas pirstu antspaudu skaitytuvas. O visa kita ir taip nepriekaistinga..