Pakanka vos 60 sekundžių kad jūsų duomenys būtų pavogti: jeigu norite įkrauti telefoną viešoje vietoje, turite tai žinoti

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

gintaras.gečas 2020-03-03 11:06
Kas bijo kišti savo daikčiukus į nepažįstamas skylutes yra štai tokie adapteriai https://shopmeenova.appspot.com/st/p/ssfa.html Kuriu veikimo principas labai paprastas
amas 2020-03-03 12:39
Tai laidą kuris be duomenų kontaktų įsigyji ir viskas
FtBall 2020-03-03 12:42
Kaip ten sako... Durną ir Bažnyčioj muša? Prijungi telefoną - iPhone'ai visada klausia "Trust this computer?", Android'e - turi atsidaryt Meniu ir pasirinkti "Charge and Data" - automatiškai parenkama "Charge only". Trumpai tariant - turi pats vartotojas išreikšti sutikimą, kad sukčiai "nusiurbtų" duomenys.
Atk 2020-03-03 13:14
galima pasidaryti ar nupirkti usb laidus, kur yra tik pliusas ir minusas ir nera data laidu ir tada kraunant tokiu laidu niekaip nebus imanoma prisijunti per telefona, tik vyks krovimas. tik neaisku kam tie data kontaktai prijunti, vadinasi jau patys, kurie siulo tas stoteles kazkaip snipineja zmones ar renka kazkokia informacija?
mindaugas.vaitiekūnas 2020-03-03 20:46
Arba toje stotelėje nieko išmanau nėra, t.y. tik +/-, tačiau visi port'ai pajungti ne tik prie to paties maitinimo šaltinio (+/-), bet ir duomenų linijos sujungtos tarpusavyje, ko pasekoje kenkėjiška programinė įranga atkeliauja iš kito prietaiso, kuris prijungtas prie tos pačios pakrovimo stotelės. Tokiu atveju reikėtų rašyti sertifikavimo centrui, kad būtų iškelti nauji reikalavimai tokioms pakrovimo stotelėms (neatmesčiau varianto, kad tai jau yra įvykdyta). Kadangi viešas pakrovimo stoteles veikiausiai perka įmonės, tai sukontroliuoti šią problemą būtų ganėtinai nesunku (bent jau ES, kur visi reikalauja CE sertifikato). Arba įvedi naują ženklinimą - kokį tais "safe charge" logotipą.
HardAxe 2020-03-04 09:43
Jeigu nera duomenu laidu tai neveiks quick charging?