[Išsami tema] Taip, jums nepasivaideno – tai tikra nuotrauka: kodėl naujų automobilių grotelės tampa tokios didelės? (Foto, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2022-09-23 18:31
Dėl dizaino idiotiškumo kalti tik pirkėjai, gamintojas gali gaminti bet kokį Š pirkėjai gali nenupirkti nei vieno auto jei jis debiliškos išvaizdos ir tokių paprasčiausiai neliks. O didelės grotelės dar ir didina kuro sąnaudas ir tuo pačiu CO2 emisijas didesniais greičiais, nes bet kokios skylės priekyje ir šonuose didina pasipriešinimą.
IceBullet 2022-09-23 22:49
Taip, nebeliko graziu automobiliu... Beveik... Kazkada buvau prisiekes BMW fanas, bet kai jie isleido ta septintuka, kur po E38 ejo, buvau apakes koks jis buvo baisus. Po to E60, jau geriau, bet irgi pobaisis. E90 buvo nieko, tai nusipirkau. 8 metus atvazinejau, sukisau pinigu remontams turbut dvigubai nei ta masina kainavo Dabar pradejo kepti visokias tarpines serijas, kruva baisiu crossoveriu, GT versiju, elektriniu nesamoniu. Zodziu spjoviau ir pasiemiau Dodge Challenger R/T. Ne stebuklas, bet bent jau dziugina kaip kad senasis E30 M3. Ir neturi tu debilisku dideliu groteliu, nes jam nereikia issiskirti is pilku dyzeliu su skirtingom didelem grotelem minios Is nauju auto, tai dar ziauriai faini tie hyunday ioniq5, superinis dizainas.
HardAxe 2022-09-26 14:23
pusė tų, kur be grotelių tai viduj tabletas ir neįmanoma valdyt vairuojant... Arba aš pasenau, arba gamintojam dzin vartotojų požiūris.