Vos 6,3 balo iš 10-ies. Kaip lietuviai vairuoja automobilius

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2023-03-10 18:16
Pvz. kai stovi kamštyje ir įleidi ką nors iš pirmos juostos, (nes jis ką tik įvažiavo į tuščią pirmą juostą iš parduotuvės aikštelės ir prašo kad įleisčiau į antrą) įleidi toliau kantriai judi kamštyje su visias, o tas kurį tu įleidai neįledžia nieko, absoliučiai nei vieno. Labai nesunku įvardinti, kad jis svanaudis asilas, o ne šiaip klaidelę padarė. Arba visi išvaro iš rato į antrą juostą, aš rodau posukį kad man riekia į 3 juostą, bet ne koks mulkis iš galo be posukių ant viso gazo neria man į kairę į trečią juostą, aplenkia mane ir persirikiuoja atgal į antrą, nu debilas ir ne kitaip ir čia neklaidelė, o visiška nepagarba kitiems eismo dalyviams. Arba visada važiuoja be posūkių irgi ne klaidelė, o mulkis už vairo. Čia tik keli pvz, kaip vairuoja pusgalviai ir tam pateisinimo nėra.
Darius995 2023-03-10 19:16
Aš manau, kad nereikėtų pykti ant nerodančių posūkių, nes jie - ligoniai, net vairuodami negalintys susilaikyti nuo intymaus savęs lietimo. Negali rodyti posūkių, kai viena ranka užimta. Kito pateisinimo nežinau.
kestutisz 2023-03-10 21:05
Didžiausia bėda yra "kultūringai" riedantys gerokai lėčiau nei nedraudžiama, bet taip kad neaplenktų beigi šiaip antraeilininkai. Dar gal stabdantys netikėtai kur nėra ko stabdyt. Visi kiti tai tik nebent gal kokią "onoro" stygą užgauna - ar tai aplenkdami gerokai didesniu greičiu, ar nerodydami posūkių, žodžu smulkmė.