Paranojos viršūnė. Skelbiama, kas yra Putino šarvuoto traukinio viduje (Video)  ()

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas yra paranojiškas ir labai save saugo. Ne veltui jį vadina bunkerio seneliu. Putinas turi savo šarvuotą traukinį. Žurnalistai apžiūrėjo jį iš vidaus, jame įrengta sporto salė, kosmetologo kabinetas, SPA, leidžiantis diktatoriui ne tik patogiai keliauti, bet ir pasirūpinti savimi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie asmeninį diktatoriaus gyvenimą žinoma nedaug. Jo viešas įvaizdis yra atidžiai stebimas, tačiau daugybė dokumentų ir nuotraukų, kurias gavo Londone įsikūrusi tyrimų grupė „Dossier Center“, atskleidžia detales, kurias Kremlius slepia nuo visuomenės, ir rodo, kokio lygio yra Putino paranoja.

Apie tai rašo CNN.

Tai, kad Putinas naudojasi traukiniu, gerai žinoma. Pats Kremlius paviešino susitikimų, vykusių viename iš traukinio vagonų, puošnioje posėdžių salėje, vaizdus. Tačiau kitų daugiau nei 20 traukinio vagonų interjeras yra valstybės paslaptis.

„Dossier Center“ teigia, kad nutekinti dokumentai atkeliavo iš viešai neatskleistos Rusijos bendrovės „Circon Service“, kuriai valstybinė geležinkelių operatorė „Russian Railways“ užsakė įrengti automobilius, skirtus Rusijos prezidento tarnybai.

Traukinyje yra Putinui sukurta prabangi sporto salė ir SPA centras ant ratų, rašo „Dossier Center“.

Gamyba baigta 2018 m. Traukinyje sumontuota itališka „Technogym“ sporto įranga, vėliau pakeista amerikiečių kompanijos pagaminta „Hoist“ įranga. Traukinyje yra pilnas grožio centras su masažo stalu ir visa kokybiška grožio įranga, įskaitant, kaip teigiama dokumente, aparatą, naudojamą odos stangrumui sustiprinti, sako tyrėjai.

 

Plytelėmis išklotame vonios kambaryje yra turkiška garinė pirtis ir dušas.

Kremlius kategoriškai neigia, kad Putinas turi šį traukinį. Tačiau įrodymai liudija ką kita. Nuo karo pradžios Putino traukinys jau seniai stovi prie Valdų – atokaus Rusijos regiono tarp Maskvos ir Sankt Peterburgo. Šiame rajone Putinas turi didelę rezidenciją, žinomą dėl savo ežero ir miškų.

 

Pasak buvusio Putino kalbų rašytojo Abbaso Gallyamovo, Putinas jaučiasi pralaimėjęs karą, pralaimi politikoje. Jis turi vis daugiau priešų. Ir psichologiškai jis nori jaustis apsaugotas nuo visų šių dalykų.

„Paranoja“, kaip apibūdina Gallyamovas, privertė Putiną statyti aplink save vis daugiau sienų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(10)
(-6)

Komentarai ()

Susijusios žymos: