Ar jau bandėte? Vilniuje pasaulinė inovacija. To dar nėra jokiame kitame mieste

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2023-07-27 10:09
Gerai, homosovieticus pamatys ir supras, kad jau nauji laikai atejo. Sovietų Sąjunga buvo jaunystė. Putinas=praeitis - pas*ol n*. Neabejoju, kad koloborantų vaikai suniokos šituos auto su beisbolkėm arba apklijuos kolorado juostom Z formos.
kestutisz 2023-07-27 14:39
Tai kad ne, bent man "tapo pirmuoju miestu" == kaip tik toks va būtent noras pasirodyti, kad mol ne kažkokia ten gūdi provincija, tsakant tipinis analogovnonet'as :) Kiti (civilizuoti) miestai kuriem nieko nereikia įrodyti tokių eksperimentų ir neleidžia.
Benediktas 2023-07-27 14:50
IkI, LastMile - nėra miestas. Tiesiog įmonė pasidarė naujovės reklamą ir tiek. Lyg bandytum su pliku pešiotis.
kestutisz 2023-07-27 16:01
Tai kontora eksperimentus atlieka gyvam mieste, ne savo uždaroje teritorijoje, ir vargu kad be leidimo. Testavimas ant prod'o tokia šiaip sau praktika, ir manau leista tik dėl na būtent provincialumo. Nes nu reikia būt kietesniem už tas niekingas teslas šalia kurių vairo vistiek testuose sėdi ir nosį krapšto žmogus :)
Benediktas 2023-07-27 16:35
Jie turbūt saugesni, nei eilinis paspirtukininkas, kuris visko nemato ir pats ne visada matomas. Greitis juk mažas, svoris mažas. Jei bus autoįvykis, tai kitas automobilis nukentės minimaliai. Aš labiau bijau, kad jie trukdys eismą, kai važiuos lėtai, kur galėtų greičiau.
kestutisz 2023-07-28 10:09
Tiesiai, ne piko metu važinėja lyg normaliai, tik kol pajuda prie žalios vistiek užtrunka, tad matyt stengiasi ir nedaryt sudėtingų judesių. Tad kol kas gyvai nemačiau kaip piko metu daro tipinį posūkį į kairę, kur įmanoma tik pagal paniatkes įlyst (na koks tipinis šviesoforas kur dega žaliai kokias 2s, o sankryžoje dar pakimšta vos vos judančiais karučiai iš kitos krypties, ir taip fazė po fazės).
Xdmin 2023-07-28 14:09
Ne nedare bandymu uzdaroje teritorije, iskart netestuota prototipa paleido i gatves ir stebejo per kiek laiko uzsidegs /s.
kestutisz 2023-07-29 00:42
Tai eksperimentai gali būt, gal ir aš norėčiau pvz pasodint 10m vaiką pvz prie automato +/- ten palaikančio juostas/atstumą, visa kita susigaudys. Ar iš baro su promilėm būt parveržtas teslos autopiloto. Iškart teslų pardavimai pakiltų. Nu bet deja negalima. O šitiem galima. Negražu. Arba jei eksperimentuojama ant miestiečių tai na jie turi irgi gauti kažką mainais - ten tom dienom tuose rajonuose nerinkti reketo už parkavimą ir pan.