Šiuolaikiniai vairavimo pagalbininkai – kaip juos panaudoti geriausiai?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kestutisz 2023-11-16 15:59
Kiek visko "gero", bet - viską ir išjungi, nes na realybėje juostos palaikymo sistema stengiasi numesti nuo kelio, atstumo palaikymo sistema bando palaikyti stipriai perdaug atstumo, lietaus jutikliai dneaišku kaip ir pan.. Net kokį startopą ir tai dažniausiai išjungi pirmoj sankryžoj (jei užmiršai išjungt iškart). Na tik stiklą keisti pasidarė gerokai brangiau dėl visų tų radarų perkalibravimų. Žodžiu vairuotojo darbo vietoje niekas ir nepasikeitė nuo seniausio turėto 1990m karučio - radija, kondicionierius, greičio palaikymo sistema. net nemanau, kad reikia kažko daugiau. Gal tik viską grąžinti ant fizinių mygtukų.
Darius995 2023-11-17 01:52
Na kodėl, yra ir visai naudingų funkcijų. Pvz išlipi prie parduotuvės ir paleidi mašiną savarankiškai susirasti parkavimo vietą. Grįžti - pasitinka prie durų.
immortallt 2023-11-17 08:27
Jei perki nudrožtą ar ekonominės klasės auto ir tikiesi, kad prabangių automobilių sistemos veiks gerai, tai jau pats kaltas. Palaiko stipriai per daug atstumo - čia kaip pažiūrėsi, saugiai ar greitai važiuoti nori. Start/stop išvis nežinau kas tau negerai, nesusiplanuoji 0,5s anksčiau atleisti stabdžio? O šiaip tai start/stop atgyvena. Kai yra hibridas, atsieti dalykai.