Gyvybiškai svarbios užduotys. Nustebsite sužinoję, kam Italijos policija naudos naujausią „Lamborghini“ (Video)  ()

Policijai reikia greitų automobilių. Policijai dar reikia ir pigesnių automobilių, nes reikia gerbti mokesčių mokėtojų pinigus. Tai kodėl Italijos policija važinėja „Lamborghini“ superautomobiliais? Italijos policija greitai gaus visiškai naują „Lamborghini Urus Performante“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Lamborghini“ turi tradiciją tiekti superautomobilius Italijos policijai. Tai prasidėjo 2004 m., kai „Automobili Lamborghini“ ir Italijos policija sutarė, kad greitkelių policijai reikia superautomobilių. Italijos policija tuomet gavo „Lamborghini Gallardo“, kad greitai ir efektyviai patruliuotų šalies autostradose ir atliktų kitas svarbias užduotis.

Dabar italų „Polizia Stradale“ džiaugsis praktiškesniu automobiliu – „Lamborghini Urus Performante“, kuris bus pradėtas tarnybą 2024 m. Per tuos 20 metų šis „Urus Performante“ super-visureigis jau yra šeštas „Lamborghini“, įtrauktas į greitkelių policijos parką. Žinoma, jis buvo pritaikytas policijos poreikiams. „Urus Performante“ gavo atitinkamą išvaizdą, švyturėlius, šarvuotą dėžę ginklams, atverčiamą pranešimų ekraną ir specialų skyrių bagažinėje, skirtą specialiai įrangai laikyti, ir defibriliatorių, skirtą pirmosios pagalbos teikimui.

Ir tai gerai parodo, kokios bus šios mašinos pareigos. „Urus Performante“ policijos pajėgose gali tekti atlikti specialias misijas, įskaitant skubų transplantacijai paruoštų organų ir plazmos transportavimą. Tokias misijas jau atliko ir kiti policijos naudojami „Lamborghini“. Šiame „Urus Performante“ netgi yra nešiojamas šaldytuvas organams.

 

„Lamborghini Urus Performante“ yra didelis, bet itin galingas automobilis. Jis turi dviejų turbinų V8 variklį, išvystantį 490 kW galią ir 850 Nm sukimo momentą. Iki 100 km/val. jis įsibėgėja vos per 3,3 sekundes, o jo maksimalus greitis siekia 306 km/val.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(0)
(9)

Komentarai ()