„Jeep Wrangler“ pelnė prestižinį apdovanojimą  ()

„Jeep Wrangler Rubicon“ triumfavo geriausio šeimyninio visureigio bekelėse kategorijoje populiaraus britų leidinio „What Car?“ 2024 metų automobilių rinkimuose. Legendinis modelis pelnė garbingą įvertinimą dėl gebėjimo išlaikyti prekių ženklo reputaciją nulipus nuo asfalto. Tai – nepralenkiama transporto priemonė bekelėje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Nors kai kurios markės laikui bėgant praranda savo firmines savybes, „Wrangler Rubicon“ rodo, kad „Jeep“ stiprioji pusė vis dar yra galimybės bekelėje“, – sakė „What Car?“ žurnalo redaktorius Steve’as Huntingfordas.

„Per mūsų paskutinį didįjį visais ratais varomų automobilių testą „Wrangler Rubicon“ pasirodė esąs beveik nesustabdomas, jis įveikė sunkiausias kliūtis, kokias tik galėjome rasti, ir pranoko visus savo varžovus. Tai visureigis, kuris iš tiesų gali važiuoti iš esmės bet kur“, – pridūrė jis.

„What Car?“ apdovanojimai Didžiojoje Britanijoje laikomi vienais prestižiškiausių, o žurnalas vertinamas dėl jame pateikiamų ekspertinių automobilių apžvalgų bei pavyzdinės savo srities žurnalistikos. „What Car?“ ekspertai per 12 mėnesių išbando šimtus naujų automobilių ir, pasibaigus metams, išrenka geriausias kiekvienos kategorijos transporto priemones.

„Wrangler Rubicon“ yra pavyzdinis „Jeep“ markės visureigis, reprezentuojantis prekių ženklo paveldą ir išsiskiriantis itin aukšto lygio galimybėmis bekelėje: manevringumu, pravažumu ant skirtingos dangos, įskaitant vandens brastas, prošvaisa, taip pat ir sukibimu. Automobilio našumą užtikrina 2 litrų keturių cilindrų turbininis variklis, išvystantis 272 AG ir 400 Nm sukimo momentą esant 3000 aps./min. Variklio galia ratams perduodama per 8 laipsnių automatinę pavarų dėžę.

 

Be to, „Wrangler“ galimybes ne tik bekelėje išplečia gausus pažangių vairuotojo pagalbos sistemų (ADAS) paketas, „Gorilla Glass“ priekinis stiklas bei saugumą sustiprinančios užuolaidinės saugos pagalvės. Patogioms ir sklandžioms kelionėms užtikrinti automobiliuose įdiegta „Uconnect“ informacijos ir pramogų sistema.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(0)
(5)

Komentarai ()

Susijusios žymos: