Ralis Lenkijoje vos nesibaigė tragedija (Video)  (2)

Praeitą savaitgalį Lenkijoje vykęs Žešuvo miesto ralis pasižymėjo ne tik itin atkakliomis kovomis, bet ir labai pavojingu epizodu, kuris vos nesibaigė tragedija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Praeitą savaitgalį Lenkijoje vykęs Žešuvo miesto ralis pasižymėjo ne tik itin atkakliomis kovomis, bet ir labai pavojingu epizodu, kuris vos nesibaigė tragedija.

Tą liudija ir vaizdo medžiaga, kurioje užfiksuota kaip, neįvertinęs greičio, į išorę išslysta „Renault Clio“ automobilis. Tik laimingo atsitiktinumo dėka niekas iš žiūrovų nenukentėjo, o tėtis tik paskutinę akimirką spėjo patraukti savo atžalą nuo šonu atskriejančio automobilio.

Karštą vasaros dieną vienas malonumas gamtoje stebėti vykstančias ralio varžybas. Bet niekados nereikia pamiršti, kad automobilių sportas yra labai pavojingas – ne tik jo dalyviams, bet ir jį susirinkusiems stebėti žiūrovams. Ir jei žiedinėse lenktynėse automobiliai skrieja trasa, kuri yra atskirta nuo žiūrovu, tai ralyje lenktynės vyksta bendrojo naudojimo keliais, todėl žiūrovai turi elgtis itin atsargiai ir atsakingai.

Šiuo atveju labai svarbu įvertinti galimus pavojaus atvejus ir nestovėti ten kur nesėkmės atveju gali atsidurti sportinis automobilis. Ir nors vaizdo įraše matomi žiūrovai buvo už apsauginės juostos, visgi ralio stebėjimo vieta išorinėje posūkio dalyje nėra pats geriausias pasirinkimas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(2)
(11)
(-9)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: