Pirkėją priverčia klastoti sutartį, o „Regitroje“ įstringa automobilio registravimas: advokatas apie gudrybes, kaip iš tikro reikia pirkti Lietuvoje dar neregistruotą automobilį

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

daynewss 2018-05-11 11:17
Kuo toliau, tuo labiau didėja mano draugų ir pažįstamų ratas, kurie perka auto iš aukcionų vakaruose, konkrečiai Belgijoje. Ką tik draugui parvežė S-Max 2014 metų, ir tai jau antras S-Max per trejus metus, kurį jis pirko per aukcioną. Jo teigimu niekuomet nebepirks auto kitaip, nors prieš šiuos du pirko irgi S-Max, bet pats skrido į Šveicariją atvaryti į Lietuvą. Bendradarbis pirko Golf 5 ir jo sesuo Honda Jazz. Aukcionuose nufotografuoti visi įbrėžimai, įskilimai ir pan. Pas mus naglas 9 klasės baigęs "pardavimų guru" aiškins, kad "ko čia kabinėjiesi prie smulkmenų", o apie pervirintą lanžeroną jis nieko nežino, nes jo paprašė savininkas parduoti mašiną, o pats šiuo metu išvykęs. Perekūpų era eina į pabaigą. Technologijos ir čia išstums žmones, pirmiausiai neraštingus.
Pumper 2018-05-11 13:36
Koks puslapis tų belgiškų aukcionų? Žinau tik exleasingcar.com
daynewss 2018-05-11 15:21
Golfo ir Jazz pirkėjas naudojosi www taškas usedautobank taškas com/lt/ O S-Max'ų kolekcininkas šiuo metu išvykęs į Turkiją, tai nekoks ryšys su juo Jei atrašys, tai parašysiu čia arba PM.
Wolfy 2018-05-12 21:23
Man irgi įdomu, kas per aukcionų puslapis, kur auto galima iš Belgijos nupirkti.