[ŽT] „Titan“ avarija. Gelbėtojai iš vandenyno dugno iškėlė viską, kas liko iš laivo (Video)  ()

Netoli nuskendusio „Titaniko“ tragišką avariją patyrusio povandeninio laivo „Titan“ nuolaužos sėkmingai iškeltos iš Atlanto vandenyno gelmių.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-29 [ŽT] „Titan“ avarija. Gelbėtojai iš vandenyno dugno iškėlė viską, kas liko iš laivo (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dėl incidento žuvo penki žmonės, įskaitant ekspediciją organizavusios „OceanGate“ generalinį direktorių, skelbia „Evening Standard“.

Filmuotoje medžiagoje parodyta, kaip povandeninio laivo liekanos kruopščiai iškraunamos iš laivo „Horizon Arctic“ Kanados pakrančių apsaugos prieplaukoje, esančioje Sent Džonse, Niufaundlende. Iškeltos nuolaužos buvo greitai uždengtos dideliais brezentais, o po to kranais sukrautos į sunkvežimius.

Tai atsitiko po to, kai prieš dešimt dienų povandeninis laivas „Titan“ dingo panerdamas į „Titaniko“ nuskendimo vietą. Tragiškai visi penki povandeniniame laive buvę žmonės žuvo dėl gniuždančio sprogimo, įvykusio vandenyno dugne.

 

Tarp aukų buvo 19-metis Glazgo universiteto verslo mokyklos studentas Sulemanas Dawoodas, taip pat jo tėvas Shahzada Dawoodas, Londone gyvenantis verslininkas.

Taip pat žuvo kiti povandeninio laivo keleiviai, tarp jų britų milijardierius nuotykių ieškotojas Hamishas Hardingas, „Titaniko“ ekspertas Paulas-Henri Narjoletas ir „OceanGate“ vadovas bei „Titan“ pilotas Stocktonas Rushas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(5)
(0)

Komentarai ()