Netikėta katastrofa. Sraigtasparnis nevaldomai sukasi, trenkiasi į ežerą ir lėtai nugrimzdo į vandenį (Video)  ()

Incidentas įvyko ketvirtadienio (rugsėjo 7 d.) popietę per planuojamas oro policijos tarnybos pratybas Balatonšeplake, Vengrijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vaizdo įraše užfiksuota akimirka, kai policijos sraigtasparnis nukrito į Balatono ežerą Vengrijoje. Incidentas įvyko ketvirtadienio popietę per planuojamas oro policijos tarnybos pratybas Balatonšeplake, Vengrijoje, rašoma „Sky News“ pranešime.

„Reddit“ ir keliose kitose socialinės žiniasklaidos platformose pasidalintame vaizdo įraše matyti, kaip sraigtasparnis nevaldomai sukasi, trenkiasi į ežerą ir lėtai nugrimzdo į vandenį. Sraigtasparnis nukrito į vandenį maždaug 300 metrų nuo kranto.

„Vengrijos policijos sraigtasparnis MD-500E nukrito į Balatono ežerą. Du policininkai patyrė nesunkius sužalojimus“, – rašoma vaizdo įrašo antraštėje.

 

 

Laimei, per avariją niekas rimčiau nenukentėjo, o dviejų žmonių įgulą vėliau išgelbėjo kateris. Abu policininkai dėl lengvų sužalojimų nuvežti į ligoninę.

Balatono ežeras, didžiausias ežeras Vidurio Europoje, yra centrinėje Vengrijoje, maždaug 80 km į pietvakarius nuo Budapešto. Ežeras ir jo apylinkės turtingos įvairios floros ir faunos. Ežeras, apsuptas vynuogynų, vulkaninių kalnų ir terminių SPA kurortų, pritraukia daug turistų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(0)
(7)

Komentarai ()