Seksas su robotais pakeis pasaulį, bet deja, tai neišvengiama

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Shimelis 2016-11-14 12:26
Kazi, o kai kibernetine meiluze pataps kibernetine zmona, jai irgi be priezasties prades skaudeti dantracius, o ilgainiui norint gauti sekso reikes pirkt tik auksciausios rusies alyva ir maitinimui aprupinti tik is atsinaujinanciu energijos saltiniu isgauta energija?
atskalūnas 2016-11-14 12:45
Seksas ir tik seksas , kitaip sakant tik "chemija" bus atliekama su robotu sekso metu, o juk pagrindas ne chemija, o energetika sekso metu, tai jausmas dėl kurio visi eina iš proto ir siekia to, energetika tai energijos apsikeitimas sekso metu, iš vyro pusės IN energija iš moters puses JAN energija =CHI, dėlto męs siekiam sekso su kita puse, tik dėl energijos apsikeitimo, kad galėtum toliau judėti savo gyvenimo keliu į priekį. Nėr sekso, nėr energijos, nėr interėso gyventi, nėra tikslų ir taip toliau. Moters tiekiam energija vyrui pagrindinis šio pasaulio varomas variklis, tik jeigu Ji yra tikra moteris, o Jis yra tikras vyras tada viskas gerai, bet jei yra tik Chemija+seksas rezultatas bus nulinis. Negalvokit kad vyras yra vyras, o moteris yra moteris, šiuo metu tikrų vyrų yra retenybė.
Creatium 2016-11-14 12:49
Reiškia seksas su robotais nebus populiarus. Problem solved.
Nukainotas 2016-11-14 13:25
„2025 metais pasiturinti šeima išgalės turėti sekso robotą.“ Vieną robotą visos šeimos poreikiams? Ko gero, bus su keičiamais „antgaliais“ :))
unytas 2016-11-14 18:25
kad dar net normalaus roboto niekas nesukure. ai maciau kaskoki robota ir kauke uzmesta kinietes daugau nieko padoraus. ai dar kai kinieciai uzsideja akinius zuri hentu porno ir gumine lele tvarko nu ten pasjuos normaliu tokie dalikai.
Borland 2016-11-15 09:57
Aš kol kas matau tik vieną nišą, gaminti zoofilam avies išvaizdos robotus. Su užrašu visai šeimai. Kažkaip man pats buvimas su moterimi yra malonus, o jei kažkam ne malonus, tai jam jokio skirtumo ar ranka, ar robotas avis, ar dar kas. Nu bet visko yra, visko reikia. Gerai bent tiek, kad tokie mažiau dauginsis.
Nukainotas 2016-11-15 18:40
Man atrodo, tas robotas tave taip aptarnaus, kad nebenorėsi nė pažiūrėti į tikrų moterų pusę :)