[Žinios trumpai] Pasaulis nyra į pasaulinį karą: Azerbaidžanas pradeda puolimą, Armėnija kreipėsi į Rusiją

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

P69 2022-08-02 12:59
Koks dar pasaulinis... Čia gi ne kartą konfliktai buvo
Gintarinis 2022-08-02 16:57
Ten nieko naujo neįvyko. Karas buvo trumpam aprimęs. Azerai pamatė, kad rusai armėnams tada realiai nepadėjo, tai dabar dar labiau nepadės.
Kyborg 2022-08-02 19:23
Ne šis konkretus konkliktas turimas omenyje, o pastarųjų vos 2 dienų įvykiai: Azerbaidžanas/Armėnija, Serbija/Kosovas, Irakas, Kinija/JAV.
punktyras 2022-08-02 21:31
Bet čia visai ne nauji konfliktai, visi jie vyksta jau dešimtis metų, tai suaktyvėdami, tai nuslopdami. Jei nevyktų karas Ukrainoje, šalia mūsų, tai fig apie pasaulinį karą kalba kiltų.
mindaugas.vaitiekūnas 2022-08-02 23:36
Iki karo Ukrainoje, man visi tie konfliktai buvo maždaug "ten kažkur blogiukai po dykumų saule šaudosi". Viskas! Tiek pat reikšmingi įvykiai kaip kad kokių skruzdėlių gyvenimas - man tai nerūpėjo. Kodėl turėtų rūpėti tų dviejų skruzdėlių kova, kai skruzdėlyne jų milijonai, o man nusišikt ant viso skruzdėlyno. Bet tai vyksta ir tai nėra skruzdėlės. Ir net negaliu pavadinti to demokratija - tai mėšlas, egoistų užgaidos, supistų materialistų, šlovės ir pripažinimo ištroškusių gaidžių žaidimai su mano, tavo ir mūsų artimųjų gyvenimais. Kinija, JAV, Rusija... tai tik kambario sienos! Planeta yra namas, kuriame gyveni! O tie pederastai mus moko užsirakinti ir sėdėti tyliai savo kamputyje, nes kitame kambaryje gyvena baubas? NE! Tai juos reikia suleisti į vieną narvą, kad išsidaužytų sau dantis ir pasimėgautų savo išsvajotos gyvūliškos šlovės akimirka! Nes tai mano namas ir mano planeta! Nuo šiol būtent taip: ten kur galiu kontrolė priklausys man ir mano kompanijai. Va taip
P69 2022-08-03 00:56
Taip, kur dar Pakistanas/Indija? Ten irgi visokių nesąmonių buvo. Kinija ir Indija iki šiol nesutaria dėl teritorijų iki kur kam priklauso, kiekvienas skirtingai traktuoja ir irgi konfliktų yra buvę.
AAA000 2022-08-03 06:36
ten localus konflikteliai. panasus kaip buvo uzsaldytas karas ir Ukrainoje. ne kai kariauja, o kai demonstruojasi itakas ir "gaudo idejinius priesus". globalus karas kai naikinama civiliu infrastruktura ir zudomi visi be isimties civiliu lygmeniu. dabartinis karas Ukranoje butent globalus. tokio lygmens tebuvo tik Sirijoje. ir dar Afrikose. pozymis - EKONOMINIAI pabegeliai. jei jie plusta - vyksta globalus karas. o jei zudosi vietose bet nebega - vadinas vietinis konfliktas. dauguma siuolaikiniu globaliu karu iki siol sukelia religijos - nes idiotai nesupranta, kad tai toks pat blogis kaip ir putino rezimas. bet kuri religija (centralizuota) - tai ta pati autoritarine diktatura. religijos tai tiesiog itakos valstybes be sienu (bet su valdymo struktura ir jegos itaka - jei jos siekia religijos valdytojai). ir kai religija surenka per didelius kiekius pasekeju - prasideda masiniai zudymai (del monopolizmo). putinas stiprus tik del pasekeju - rusu per daug juo tikinciu/priverstu tiket (per valstyves aparata) taip kad jei nenorit masiniu karu ir zudymu jus turit but bet kokiu religiju ir debiliniu valdziu automatiniai priesai. nes ir religijios ir debilines valdzios prisimineja visokiu durnuy istatymeliu ir taisykliu 0 kad visi ju valioje turi begt ir jas gint. aukodamas savo gyvybe, o paskui po mirtie gausi "anzina gyvebinma" arba "dydvyrio medali" (o kodel nera didmoteres medaliu? cia gi aiskus pazeidimas ). nu supratot manau - skirtumo is esmes nera tik jusu paciu interesai.