„Ar tikrai Lietuva tiki, kad JAV ir Europa ją gins nuo Rusijos karo atveju?“ Skandalingas klausimas Quora.com sulaukė stulbinančio atsakymo iš Švedijos  (4)

Ar Lietuvos politinė vadovybė rimtai tiki, kad kitos Europos šalys ir JAV būtų pasiryžusios rizikuoti galimai branduoliniu III pasauliniu karu su Rusija dėl Lietuvos? Jei taip, kas įkvepia šį pasitikėjimą?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Į šį klausimą itin populiariame Quara.com portale paskelbtas labai taiklus atsakymas. Jį paskelbė JAV gyvenantis švedas Matsas Anderssonas, aplankęs 24 Europos šalis.

Leiskite man atsakyti į tai klausimu:

Ar rimtai tikite, kad tokių klaidinančių klausimų publikavimas viešame forume pasitarnaus kokiu nors kitu tikslu nei įtikinti žmones, kad Rusijos vadovybė visiškai prarado protą?

Taip. Taip, mes čia, Švedijoje, stojame į NATO su 100% įsipareigojimu, kad prireikus ginsime Lietuvą ne tik todėl, kad tai yra moralus dalykas, bet ir todėl, kad jei Rusija užpuls Lietuvą, orkai čia tiesiog negalės sustoti – mes būsime kiti.

 

 

Rusija to niekada nesupras. Jie niekada nesupras solidarumo, nes pažįsta tik baimę. Rusija yra ta prievartautoja, kuri neįsivaizduoja, kad žmona su vyru mylisi savo noru, nes ji per visą gyvenimą apie tokią sampratą negirdėjo ir atsisako tikėti, kad tai tikra.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(282)
(23)
(259)

Komentarai (4)