Karo ekspertas: „mažai kas supranta, bet situacija labai labai bloga, užtenka smogti personalui ir Ukrainoje bus Černobylis 2“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

magic 2022-08-09 18:58
Tada 100% nei vienas RFyno "turistas" daugiau nebekeliaus Šengeno zonoje. Šita įdėją aš labai palaikau, RFyno Zombiai EU nepageidaujami!
Benediktas 2022-08-09 19:27
Praktiškai sustotų karas tada - ko Putinas ir nori. Kol visi tvarkytų avariją kelis metus, Putinas galėtų bandyti atsistatyti techniką ir apmokyti naujus karius. Jei vakarai nepradės karo su Rusija - o greičiausiai nepradės dėl atominių bombų, nors niekada neiašku. Putinui mažiausiai rupi, kas po to bus Rusijai ir jos piliečiams - jam svarbiausia išsaugoti savo užpakalį.
magic 2022-08-09 19:52
Benediktai, radiacinė tarša yra nuclear (vėjas N metų į visas puses), RFynas negali niekaip to panaudoti net norėdami (propoganda jų auksinis arkiukas ir tik jų pačių auditorijai), bet gali, kaip dabar, spygauti - mes paleisime, wa ha ha. O ką Kinijai pasakys - soriukas?. Atominės bombos paleidimas signalizuoja, jog tai yra paskutinis diplomatijos siūlo nutraukimas. Atminkite, ne iš pragaro asmenys duoda įsakymus, o būdami gyvi, bet kaip taisyklė - kuo žmogėnas turi daugiau pinigų, tuo jis nori ilgiau gyventi, net ir pats Putpelė. JAV tam senai pasiruošusi!
vardasas 2022-08-09 22:29
Tuoj prieis kindziulis ruporas ir viska paneigs :D