[Žinios trumpai] D. Peskovas paskelbė netikėtą informaciją dėl Irano dronų pirkimo  ()

Pasak Putino atstovo spaudai Dmitrijaus Peskovo, užsienio žiniasklaida dezinformuoja skaitytojus pranešimais apie dronus. Kartu jis pabrėžia, kad santykiai su Iranu ir toliau vystysis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos prezidento spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas pranešimus apie tai, kad Rusija iš Irano įsigijo kovinių bepiločių orlaivių partiją, laiko dezinformacija. „Washington Post“, deja, pastaruoju metu publikuoja daug dezinformacijos“, – sakė Peskovas.

Peskovas straipsnį amerikiečių leidinyje, teigiantį, kad Iranas į Rusiją jau išsiuntė pirmąją savo dronų partiją, laiko nukreiptu prieš Rusiją. Tiesa, panaši informacija buvo paskelbta ir kitose Vakarų žiniasklaidos priemonėse, įskaitant „Associated Press“ bei „Reuters“. Teigiama, kad Rusijai sunku naudoti iranietiškus bepiločius.

Dmitrijus Peskovas, neigdamas Irano dronų pirkimą, pabrėžė, kad Rusija ir toliau plėtos bendradarbiavimą su Iranu. „Kalbant apie mūsų santykius su Iranu, jie vystosi dinamiškai. Jie vystėsi anksčiau, vystosi dabar ir vystysis toliau“, teigė Peskovas.

(10)
(15)
(-5)

Komentarai ()