[Žinios trumpai] Filmuodami TATENA vizitą propagandistai netyčia parodė tai, ko pamatyti neturėjo niekas - tai šiurkščiausias tarptautinės teisės pažeidimas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2022-09-02 15:01
Aš irgi matydamas klipą pagalvojau, kažin ar Kremlius norėjo, kad pamatytų Z karines mašinas atominėje.
SaMaras 2022-09-02 15:11
Na.. sunkvežimis savaime nėra kovinė technika, nepaisant to, kaip jis nudažytas ar kas ant jo parašyta... galima vartyti, kad ten specialistus kokius atvežė, arba kokią spec įrangą... va koks BTR ar jau net BMP tai jau būtų kas kita..
Benediktas 2022-09-02 15:21
Na galima pasvarstyti, kokią spec įrangą Rusijai reikia vežti į Ukrainos AE. Kaip ir netrūko tai AE jokios specialios įrangos, veikė ji normaliai. Kokia spec. įranga karo metu gali būti vežama į kitos šalies AE? Man sunku sugalvoti variantą? Radiacijos matavimo prietaisai - tikrai ne - jiem nusispjaut ant radiacijos, parodė tai Černobilyje.
SaMaras 2022-09-02 15:32
Na karo teisė kaip visada slidus reikalas ir rašoma nugalėtojų. Jei nesigilinant į patį faktą, kad negalima užpulti kitos suverenios valstybės, tai jei vietiniai ar buvisi valdžia negali tai okupanto atsakomybė yra užtikrinti tokių objektų, civilinės infrastruktūros ir pan funkcionavimą.. tai įranga gali būti bet kokia kokios reikia.
Benediktas 2022-09-02 17:42
Na tikiuos tikrintojai prašys parodyti, o rusai geranoriškai duos pafotografuoti atsargines detales, reikalingas AE veikimui tose mašinose sudėtas. Neturėtų būti problemų - gerai abiems pusėms. Vakarai galės atsipūsti, matydami, kad mašinose nėra ginklų, amunicijos, rusai parodys, kad dar turi sveiko proto. Nors turiu labai didelio pragrindo tuo abejoti, kad ten ne ginklai.