[Žinios trumpai] Šaltiniai skelbia, kad Putinas miršta ir nori panaudoti branduolinį ginklą: „sprendimas priimtas“  ()

Žurnalistų teigimu, sprendimas panaudoti parodomuosius ar taktinius branduolinius ginklus jau priimtas. Tik klausimas kur, kada ir kaip. Dabar pasaulis yra dar arčiau „branduolinės apokalipsės“ nei per Karibų krizę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Penktadienį, spalio 7 d., tą dieną, kai Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas šventė savo 70-metį, jis jau nusprendė panaudoti taktinį branduolinį ginklą. Apie tai praneša laikraštis „The Mirror“, remdamasis savo šaltiniais.

Žurnalistai cituoja politologo, buvusio MGIMO profesoriaus Valerijaus Solovėjaus žodžius, teigiančius, kad Kremliaus vadovas miršta, bet kartu nori pasiimti su savimi visą pasaulį.

Toks pareiškimas buvo padarytas patriarcho Kirilo paskelbtos maldos už Rusijos prezidento sveikatą fone.

„Sprendimas panaudoti demonstracinius ar taktinius branduolinius ginklus iš tikrųjų jau priimtas“, – sakė  Solovėjus, su kuriuo Vakarų ambasados ​​Maskvoje konsultavosi po to, kai jis prabilo apie V. Putino sveikatos būklę.

Anot jo, klausimas tik kur, kada ir kaip...  

Ekspertas mano, kad dabar pasaulis yra arčiau branduolinės apokalipsės nei per 1962 m. Karibų krizę. Jo nuomone, Rusijos Federacijos prezidentas rimtai ėmėsi demonstruoti savo taktinius branduolinius ginklus.

 

„Putinas negali sau leisti pralaimėti. Jis turi du kozirius – mobilizaciją, kurios jis jau siekia, ir branduolinius ginklus“, – aiškino Solovėjus.

„Prezidentas negali tinkamai įvertinti esamos padėties ir priimti pagrįstų sprendimų“, – pridūrė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(34)
(-28)

Komentarai ()