[Žinios trumpai] Sensacija, jau skamba visa Ukraina! Dega Krymo tiltas: skelbiama apie rimtus pažeidimus (Video, foto)  ()

Diena, kurios laukė visa Ukraina.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-08 [Žinios trumpai] Sensacija, jau skamba visa Ukraina! Dega Krymo tiltas: skelbiama apie rimtus pažeidimus (Video, foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ko gero, visi ukrainiečiai svajojo sulaukti žinios apie smūgį Krymo tiltui. Ir pagaliau ta diena atėjo. Nors ir nežinia, kieno rankų čia darbas, bet pats faktas yra geriausia žinia nuo pat ryto.

Dega autocisternos, suniokota važiuojamoji dalis

Informacija apie sprogimą ant Krymo tilto gauta spalio 8-osios rytą. Netrukus socialiniuose tinkluose pasirodė nuotraukos ir vaizdo įrašai, patvirtinantys, kad tiltas patyrė išpuolius. 

Vaizdo įraše, kurį internete paskelbė Nikolajevo OVA vadovas Vitalijus Kimas, matomas įspūdingas gaisras ant tilto. Matosi, kaip dega cisternos su kuru, kurios turėjo būti nugabentos į frontą įsibrovėliams. 

Vaizdo įrašai taip parodo gaisro mastą. Jei taip tęsis ir toliau, įsibrovėliai iš viso negalės naudotis šiuo keliu.

Gaisras ant Krymo tilto neužgesintas: vaizdo įrašas

Atsižvelgiant į tai, tinklaraštininkas ir aktyvistas Sergejus Sternenko ragina keisti telefonų ekranų foną su degančio tilto nuotraukomis. Viso dydžio nuotraukas galima atsisiųsti, pasinaudojus nuoroda:

Sternenko pajuokavo, kad „tiltas nepažeistas, dabar jis tiesiog skęsta“. Tiesiogine to žodžio prasme. Juk nuotraukose matyti, kaip tilto gabalai ruošiasi susitikti su dumblu jūros gelmėse.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų oro pajėgos jau sureagavo į gaisrą ant Krymo tilto. Departamentas nurodė, kad ant tilto degė degalų cisternos. Be to, visiškai suniokota dalis važiuojamosios dalies.

Eismas Krymo tiltu sustabdytas

Įsibrovėliai jau skundžiasi, kad teko sustabdyti eismą Krymo tiltu. Krymo „galvos“ patarėjas Olegas Kriučkovas pažymėjo, kad laivybai tinkami lankai nepažeisti. Keista, kad jis nepaskelbė, kad gaisro nebuvo. Pavyzdžiui, tai tik Rusijos oro gynybos darbas. Na, tie patys „S-300“ raketų paleidimo įrenginiai, kuriais užpuolikai šaudo į taikius Ukrainos miestus.

 

Antonas Geraščenka patvirtino, kad judėti Krymo tiltu okupantams yra pavojinga. Dalis jame esančio kelio suardyta iki pat pamatų. Pati kelio sankasa taip pat apgadinta, o vieno iš tilto tarpatramių tiesiog neliko. Įdomu tai, kad rusai jau pradeda skųstis kažkokiu sabotažu. Jis dega taip, kaip turėtų. 

Socialiniai tinklai sprogsta nuo naujienų:

 

Desertui, komentaras iš „Krymo geležinkelio“. Neva, prekinio traukinio gale sprogo cisterna su degalais. Pats lokomotyvas su dalimi mašinų jau nugabentas į Kerčės stotį. Vykdomi greitieji darbai, gaisro priežastis nustatinėjama. Ne per daug įtikinamai, bet tebūnie.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(165)
(2)
(162)

Komentarai ()