[Žinios trumpai] „Iš ko jis pagamintas?“ Krymo tiltui grandioziniai nuostoliai: sunaikintos ir geležinkelio, ir automobilių linijos, dalis tarpatramių įgriuvo į jūrą (Foto)  ()

Paslaptingas vienos degalų cisternos sprogimas sukėlė katastrofiškas pasekmes visam Krymo tiltui.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-08 [Žinios trumpai] „Iš ko jis pagamintas?“ Krymo tiltui grandioziniai nuostoliai: sunaikintos ir geležinkelio, ir automobilių linijos, dalis tarpatramių įgriuvo į jūrą (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tiltas, jungiantis Rusiją su okupuotu Krymu, dėl paslaptingo degalų cisternos sprogimo patyrė labai didelę žalą. Internete daug klausimų sukėlė konstrukcijos kokybė.

Sprogimas ant Krymo tilto nugriaudėjo šeštadienį, spalio 8 d., apie 6 val. Remiantis oficialia okupacinės valdžios versija, incidentas įvyko geležinkelio linijoje, kilus gaisrui iš Krasnodaro krašto į Kerčę važiuojančio traukinio prekiniame vagone.

Įvykio vietoje dega cisternos, manoma – su kuru.

Žnonės stebisi, kad tiltas buvo pažeistas vos nuo vieno sprogimo. Buvo sunaikintos ir geležinkelio, ir automobilių linijos, dalis tarpatramių įgriuvo į jūrą.

„Krymo tiltas... Kas tai vis dėlto? Ir iš ko jis padarytas, jei šitaip subyrėjo? Antonivkos kalamas kelis mėnesius, ir laikosi, o čia kažkokia katastrofa“, - „Telegram“ kanale incidentą pakomentavo Ukrainos žurnalistas Denisas Kazanskis.

 

Šiuo metu tiltas eismui uždarytas. Okupantai ruošiasi atstatyti per sąsiaurį einančią perėją, kad bent kiek galėtų susisiekti su okupuotu pusiasaliu.

Šiuo metu nėra jokių įrodymų, kad Ukraina prisidėjo prie incidento, nors Kyjivas anksčiau buvo oficialiai perspėjęs Maskvą, kad šį tiltą laiko savo teisėtu taikiniu kare.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(125)
(0)
(125)

Komentarai ()