[Žinios trumpai] Tai nebuvo sunkvežimis ar traukinys – pasirodė nauja sprogimo ant Krymo tilto versija (Video)  (3)

Internete pasirodė įrodymų, kad ant vienos iš Krymo tilto atramų galėjo būti įrengtas sprogmuo.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-08 [Žinios trumpai] Tai nebuvo sunkvežimis ar traukinys – pasirodė nauja sprogimo ant Krymo tilto versija (Video)  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos pusės išsakyta versija apie sunkvežimio sprogimą ant Krymo tilto, dėl kurio kilo didelio masto gaisras nelegaliai pastatytame infrastruktūros objekte, kelia abejonių. Internete pasirodė vaizdo įrašai, kuriuose teigiama, kad ant vienos iš tilto atramų galėjo būti sumontuotas sprogmuo. 

„Sprogimas įvyko po tiltu, toje vietoje, kur pravažiavo sunkvežimis. Sprogmenys buvo ant atramos. Sprogimas išmetė į jūrą tarpatramį, kuris deformavosi ir nuslydo į šoną“, – sako komentatoriai.

„Mes sekėme sunkvežimį, sprogo ne sunkvežimis – sprogimas įvyko dešinėje pusėje nuo sunkvežimio ir, greičiausiai, po tiltu. Kodėl nukrito tarpatramiai? Nes sprogimas buvo po tiltu!“.

 

 

Tuo tarpu Rusijos valdžia tvirtina, kad gaisras ant Krymo tilto tariamai kilo dėl sunkvežimio sprogimo. Rusijos Federacijos tyrimų komitetas pranešė apie sunkvežimio savininką nustatymą, taip pat pranešė, kad dėl incidento žuvo trys žmonės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(181)
(2)
(179)

Komentarai (3)