[Žinios trumpai] Kremliuje įsakyta skubiai atlikti tyrimą dėl Krymo grąžinimo Ukrainai - kas vyksta?  (1)

Vienas iš atliekamo tyrimo klausimų: „ar esate pasirengęs kovoti su Ukraina, jei prarastumėme Krymo kontrolę?“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremlius nusprendė pasidomėti, kaip Rusijos Federacijos gyventojai reaguos į galimą pralaimėjimą kare su Ukraina ir ar rusai pasirengę kovoti už Krymą. Tai pranešė „Nacionalinio pasipriešinimo centras“.

Rusijos valstybinėms organizacijoms, atliekančioms sociologinius tyrimus, buvo nurodyta skubiai atlikti tyrimą, kad sužinoti gyventojų nuomonę dėl Krymo grąžinimo Ukrainai.

Pranešama, kad toks įsakymas buvo priimtas, atsižvelgiant į patiriamą Ukrainos ginkluotųojų pajėgų sėkmę ir įvykus sprogimui ant Krymo tilto, sugriovusiam idilišką idėją, kad pusiasalyje karaliauja stabilumas. Kremliaus vadovybė nusprendė paskubomis išsiaiškinti Rusijos Federacijos piliečių požiūrį į galimą pralaimėjimą mūšyje dėl Krymo. Tikimasi, kad uždaro tyrimo duomenys bus pateikti spalio viduryje.

Tarp klausimų, užduodamų eiliniam rusui, yra klausimas „ar esate pasirengęs kovoti su Ukraina, jei prarastumėme Krymo kontrolę?“.

 

Maskva nerimauja dėl galimo vietinio pogrindžio pasipriešinimo. Nepatvirtintais duomenimis, Krymo gyventojai nepatenkinti paskelbta mobilizacija ir nenori dalyvauti kare.

Nežinia, ar tyrimo rezultatai bus prieinami visuomenei. Jei taip, greičiausiai pagrindinė leidinio tezė bus ta, kad Rusijos žmonės yra pasirengę kovoti už Krymą.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(16)
(13)
(3)

Komentarai (1)