[Žinios trumpai] Didžiulis skandalas Rusijoje: mobilizuoti gavo ginklus ir tiesiog sušaudė Belgorodo karinę bazę su rusų kariais – daugybė žuvusių ir sužeistų (PAPILDYTA Foto, N-18)  (3)

Nepatvirtintais duomenimis, per susišaudymą keli mobilizuotieji sužeidė 16 savo bendražygių ir nužudė 22 karius.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-16 [Žinios trumpai] Didžiulis skandalas Rusijoje: mobilizuoti gavo ginklus ir tiesiog sušaudė Belgorodo karinę bazę su rusų kariais – daugybė žuvusių ir sužeistų (PAPILDYTA Foto, N-18)  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šeštadienį, spalio 15 d., trys vyrai atidengė ugnį ir nukovė 22 Rusijos karius viename iš Belgorodo srities (RF) karinių dalinių. Apie incidentą pranešė vietiniai „Telegram“ kanalai.

„Baza“ „Telegram“ kanalas vienas pirmųjų parašė apie incidentą:

„Belgorodo srityje nežinomi asmenys atidengė ugnį vienoje iš karinių dalinių teritorijoje. Pirminiais duomenimis, yra žuvusiųjų ir sužeistųjų", – sakoma trumpajame informaciniame pranešime.

Be to, informacija apie šaudymą pasirodė „Voenkor Kotenok Z“ „Telegram“ kanale. Kanalas rašo apie tai, kad, pirminiais duomenimis, viename iš Belgorodo srities karinių dalinių įvyko susišaudymas.

Informaciją apie kariškių apšaudymą patvirtino ir rusų politologas Ivanas Preobraženskis.

Jo žiniomis, du Tadžikistano piliečiai nušovė 13 3-iojo armijos korpuso karių.

Šaudymo pratybų poligone metu mobilizuoti asmenys atidengė ugnį iš kulkosvaidžių. Du šauliai buvo nužudyti.

Tuo pat metu Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kanalas „Telegram“, remdamasis nepatikrinta informacija, rašo apie tris „šaulius“, kurie surengė žudynes Rusijos kariniame dalinyje ir nužudė 22 žmones. Pirminiais duomenimis, sužeista 16 mobilizuotų žmonių.

Rusijos Federacijos gynybos ministerija jau sureagavo į incidentą ir pranešė, kad dėl teroristinio išpuolio poligone Belgorodo srityje žuvo 11 žmonių, 15 buvo sužeisti, jiems teikiama medicininė pagalba.

PAPILDYTA

 

Internete pasirodė pirmosios incidento nuotraukos. Nuotraukas padarė vienas iš liudininkų, kuris iškart po egzekucijos buvo poligone.

Rusijos valdžia teigia, kad žuvo ir sužeista 25 žmonės. Šaltiniai teigia, kad tikrasis žuvusiųjų ir sužeistųjų skaičius siekė 38 žmones. Nuotraukas savo „Telegram“ kanale  paskelbė Ukrainos žurnalistas Denisas Kazanskis.

Nuotraukoje pavaizduoti po poligoną išsibarstę žuvusių rusų kareivių kūnai, kurie atsitiktinai guli šaudymo lauke.

DĖMESIO! Nuotraukų nerekomenduojama žiūrėti jautriems žmonėms ir nepilnamečiams! N-18

Šaudynių nuotraukas galite rasti čia.
 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(263)
(4)
(259)

Komentarai (3)