[Žinios trumpai] Vyksta neįtikėtini dalykai: po Medvedevo grasinimo Izraelis 5-tą kartą numeta telefono ragelį, kai skambina Kyjivas  (1)

Izraelis atmetė prašymą dėl Benny Gantzo ir Aleksejaus Reznikovo pokalbio telefonu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jau kelias savaites Kyjivas bando suderinti Ukrainos ir Izraelio gynybos ministerijų vadovų pokalbį telefonu. Bet pokalbis negali įvykti jau penktą kartą. Gali būti, kad Izraelis bijo Medvedevo.

Spalio 18 d. „Haaretz“ leidinio žurnalistai pareiškė, kad tariamą Reznikovo ir Gantzo pokalbį telefonu Izraelio pusė vėl atmetė.

Prieš kelias savaites Gantzo aplinkos žmonės pradėjo derėtis su Kyjivu dėl pokalbio telefonu. Ukraina buvo tikra, kad tai bus karinė pagalba iš Izraelio.

Verta priminti, kad paskutinį kartą abiejų šalių Gynybos ministerijos vadovai bendravo balandį. Antrasis pokalbis buvo suplanuotas rugpjūčio 24 d., o vėliau buvo atidėtas penktą kartą. Pirmadienį, spalio 17 d., turėjo įvykti pokalbis telefonu, kurį inicijavo pats Izraelis, tačiau likus kelioms valandoms iki pokalbio Gantzas atsisakė bendrauti.

 

Izraelio gynybos ministerijos spaudos tarnyba atsisakė komentuoti šią naujieną, o Kyjivas sako nieko nežinantis apie galimą pokalbį telefonu.

Pirmadienį Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos vadovo pavaduotojas Medvedevas pagrasino Izraeliui nutraukti visus draugiškus santykius, jei jis pradės tiekti ginklus Ukrainai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(33)
(-30)

Komentarai (1)