Štai ką daro Šoigu! Buvęs fizikas Putinui pasiūlė tiesiog žiaurią idėją, kaip sutriuškinti Ukrainą  (2)

Putinui buvo pasiūlyta hibridinio smūgio Ukrainai idėja: kodėl Kremlius gąsdina „nešvaria“ bomba?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Spalio 23 dieną Rusijos gynybos ministras Sergejus Šoigu paskambino Prancūzijos, Turkijos ir Didžiosios Britanijos gynybos ministrams ir įspėjo juos dėl „galimų provokacijų“ iš Ukrainos.

Dėl karinių Rusijos kariuomenės nesėkmių kurį laiką šešėlyje likęs Rusijos gynybos ministras Sergejus Šoigu vakar staiga suaktyvėjo. Jis paskambino savo Vakarų kolegoms ir „perspėjo“ apie tariamą Kyjivo ketinimą panaudoti „nešvarią“ branduolinę bombą.

Pasak Rusijos propagandos, Didžiosios Britanijos valdžia esą padėjo Kyjivui gaminti „nešvarią“ bombą.

Žurnalistas Aleksandras Sotnikas rašo, kad neseniai vienas senukas Dionisijus, praeityje buvęs fizikas, dirbęs kariniame-pramoniniame komplekse su branduoliniais ginklais, parašė laišką Putinui. Kremliui susipažinus su laiško turiniu, spalio 21 dieną pats Rusijos Federacijos prezidentas priėmė senuką.

„Po to įvyko susirinkimas, po kurio buvo priimtas sprendimas dėl hibridinio smūgio. Esmė tokia: numesti statines radioaktyviųjų atliekų iš orlaivių į vandens rezervuarus Ukrainoje. Išprotėjęs senis „garantavo Putinui, kad tokiu būdu Viešpaties bausmė pasieks nedorėlius, kurie stojo prieš vyresnįjį brolį slavą“, rašo Sotnikas.

 

Po šio pokalbio Šoigu ėmė skambinti įvairių šalių gynybos ministrams, sklaidydamas „informaciją apie nešvarias bombas, kurias panaudos Ukraina“.

Pasak žurnalisto, Dionisijus buvo apgyvendintas Maskvos patriarcho rezidencijoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(32)
(-25)

Komentarai (2)