„Nebegaus nė cento“: JAV politikė žada nutraukti paramą Ukrainai – skelbia, kas yra blogai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

donatasv 2022-11-07 21:07
Nieko šita žiurkė nepadarys, tai yra vienetai toje pačioje JAV kurie eina prieš pagalbą. Net labiau pakenks demokratams nei pagelbės rinkimuose. Būtent šios bobos pareiškimai labai eskaluojami ir rodomi kaip blogis ir tai labai kenkia demokratams.
sub 2022-11-08 08:51
Nzn ar straipsnis buvo apie ta ką ji padarys ar ne, o gal labiau apie nuomonės formavimą apie vieną ar kitą politika. Rinkimai artėja JAV tad daug cirkų ir skandalų turėtų būt kaip visada. Ne vienetai, arba tu tikrai nieko apie nieka nerauki. JAV yra 29 vietoj pagal IQ vidurkio reitingą, tai nėra labiausiai išsilavinusi šalis, tai sąkykim labiausiai technologijų srityje pažengusi šalis, kuri sau gali leisti pirkti mokslininkus iš kitų šalių. Ten pilna žmonių kurie tikrai turi "common sense" bet yra ir BLM (apie kurį tarp kitko pakeičiau nuomonę iš geros į blogą, jie tame pačiame lygyje kaip šeimų maršas), tie Trumpo rėmėjai kurie Kapitolijų atakavo irgi nepasižymi aukštu IQ.
Vardas Būtinas 2022-11-08 13:25
Sau blogiau pasidarys. Nusisuks Europa nuo jų. Męs patys padėsime. Mums dingti nėra kur.
Hmz 2022-11-08 13:31
Truputį pasidomėjau wiki, kas ji tokia. Nu jo, standartinė komplektacija: "Greene has promoted far-right, white supremacist, and antisemitic conspiracy theories, including the white genocide conspiracy theory,[6][7] QAnon, and Pizzagate,[8][9] as well as other extremist conspiracy theories[10][11] about mass shootings, the alleged killings perpetrated by the Clinton family, and the 9/11 attacks.[12][13] Before running for Congress, she supported calls to execute prominent Democratic politicians, including Hillary Clinton and Barack Obama.[14] As a congresswoman, she equated the Democratic Party with Nazis and compared COVID-19 safety measures to the persecution of Jews during the Holocaust,[15][16][17] later apologizing for the latter comparison.[18] In January 2022, Greene's personal Twitter account was permanently suspended for posting COVID-19 vaccine misinformation.[19] During the 2022 Russian invasion of Ukraine, Greene has promoted Russian propaganda and praised Vladimir Putin.[20] A former Roman Catholic who later converted to Evangelicalism, she has repeatedly expressed anti-Catholic positions.[21] Greene identifies as a Christian nationalist.[22]"
Benediktas 2022-11-08 13:33
Gražulio tipo veikėja, dirba užsieniui. Per Ukrainos atidavimą Rusijai, niekaip nepagerėja JAV ir NATO pozicijos, demokratiju ir diktaturu balansas, geopplitika, zmoniu laisves. Groja ant rednecku, kuriem 50ct nuo galono uz viska svarbiau. manipuliatore.