JK žvalgyba skelbia, kas ne taip su Rusijos taktika šiuolaikinio karo sąlygomis  ()

RF Ukrainoje keičia karo strategiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įsibrovėlių gynybinės konstrukcijos statomos Antrojo pasaulinio karo metodais. Jie yra pažeidžiami smūgių iš šiuolaikinių tiksliųjų ginklų.

Šiomis išvadomis britų žvalgybos ekspertai pasidalijo naujame pranešime apie karą Ukrainoje. Jame teigiama: „Kaip rodo nuotraukos, pastarosiomis savaitėmis Rusijos kariai ir toliau dėjo daug pastangų kurdami plačias gynybines pozicijas palei fronto liniją. Šiaurinis sektorius aplink Svatovo miestą tikriausiai yra jų prioritetas".

Ekspertai pastebėjo, jog priešo statiniai statomi pagal Antrojo pasaulinio karo principus. Labiausiai tikėtina, kad jie yra pažeidžiami šiuolaikinių didelio tikslumo ginklų.

„Didelių gynybinių linijų statyba yra dar viena iliustracija, kad Rusija grįžta prie apkasų karo, kurio pastaraisiais dešimtmečiais didžioji dalis šiuolaikinių Vakarų armijų jau atsisakė", – reziumavo britų žvalgyba.

 

Anksčiau britų žvalgyba pranešė, kad Svatovo apylinkėse buvo iškasta apkasų sistema, kurios bendras ilgis siekia 60 kilometrų. Netoli Melitopolio įsibrovėliai taip pat bando kurti įtvirtinimus. Polianovkos kaime išvarė žmones ir atvežė ten betonines plokštes.

Ukrainos žvalgybos duomenimis, įtvirtintos teritorijos statomos net Kryme.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(8)
(-2)

Komentarai ()