[Žinios trumpai] „Jie apie tai net nesusimąsto“: įvardinta silpniausia Rusijos gynybos vieta ir koks naujas smūgis laukia Maskvai (video)  ()

Publicistas Andrejus Piontkovskis komentavo situaciją Ukrainos frontuose, nurodydamas, kur yra silpniausia okupantų vieta.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Paklaustas, kaip mato situaciją operacijų teatre Ukrainoje, Rusijos politologas pirmiausia įvardijo miestą, kurį ginkluotosioms pajėgoms būtų lengviausia išlaisvinti. A. Piontkovskis sakė, kad dabar pats laikas Ukrainos kariams veržtis Zaporožės placdarmu Melitopolio kryptimi ir paaiškino, kodėl.

Andrejaus Piontkovskio interviu projektui „Freedom“ galima pažiūrėti „YouTube" kanale.

Žinomas žurnalistas pasiūlė mintį, kur artimiausiu metu reikėtų tikėtis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimo: „proveržis ten iš Zaporožės pusės ir priėjimas prie pakrantės apskritai didžiulę grupuotę Kryme ir jos liekanas Chersono srityje paverčia „katilu".

Andrius Piontkovskis gyrė Ukrainos karinės vadovybės strategiją, sakydamas: „Tiesa, Ukrainos generalinio štabo vadovybė išmokė nustebinti: ji visada turi du variantus. Visi laukia puolimo Melitopolyje. O gal ruošiamas puolimas Kreminoje ir Svatove. Bet kokiu atveju iniciatyva yra ukrainiečių rankose. Sprendžiant iš nuotaikų ir pareigūnų pasisakymų, Ukraina puldama pasinaudos naujomis meteorologinėmis sąlygomis, o Maskva apie tai net negalvoja".

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(43)
(0)
(43)

Komentarai ()

Susijusios žymos: