Galinga žinia: Pakistanas pradeda remti Ukrainą, į laivus kraunamas didžiulis kiekis ginklų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Treisonas 2023-01-11 09:34
Suprantu, kad pagalba iš naudos, bet ei kur jos nėra, net Europą, trypčiodama, šlubčiodama, bet tiekia ginklus Ukrainai iš naudos, mes (Baltijos valstybės) suprantame, kad yra okupaciją, represijos, trėmimai, bijome, kad nepasikartotų, tai kas vyko ne vieną kartą, vakarai atrodo turėtų daugiau ar mažiau suprasti ką reiškia priespaudą, okupaciją, naikinimas, mirtis, juk buvo nacizmas, tačiau kai kuriems itin storiems korumpuotiems idiotams rusų rublis buvo, kaip išganymas, todėl ir turime tą trypimą vietoje, vis dar turime, nors Ukrainą jau seniai turėjo gauti tiek tankų, tiek dar galingesnės ginkluotės. Tas trypčiojimas ir bailumas greičiau atves prie pasaulinio karo, nei pačių ginklų tiekimas, o ar tai bus pamatys mūsų ateities kartos istorijos vadovėliuose, galbūt skaitys apie WW3 galvodami kokie jie buvo idiotais sugebėdami sukelti tris pasaulinius karus, jeigu pasaulis dar bus, ir kartos tuos pačius žodžius "Daugiau niekada". Bet žodžiai lieka žodžiai, o mūsų prigimtis rodo kitokį būdą, nei tai ką galvoja galva ar sako lūpos. Grįžtant prie Pakistano, amžino Indijos priešo, kaip minėjau tiekimas iš naudos, bet tai didelis pliusas, Indija "demokratija" nors toli gražu lyginti su kokia Šiaurės Korėja, tačiau turime dar vienus sėdinčius Rusijos kišenėje ir drebančius dėl išteklių, pigios naftos ir dujų, vienaip ar kitaip tokios partnerystės atsirūgs, jau yra pamoka Europai, bet aišku Azijai tai nereiškia nieko iki tol kol nepalies jų pačių, kitaip tariant turime labai daug problemų ir nors čia ir kituose portaluose rašomos Džiugos naujienos, čia nėra jokios ironijos, dėl okupantų mirties
kestutisz 2023-01-11 15:14
Įdomu būtų jei Indija ir Pakistanas tiesiog susitartų kuriam laikui tarpusavyje nesipešioti ir atlikusią techniką paskolintų/padovanotų. Kažkaip abejoju ar jie dar tiksliai patys prisiminena dėl ko kartais tarpusavyje pakariauja?
Hmz 2023-01-11 16:20
Niekam neatrodo įtartinai, kad apie tokį įvykį praneša kažkoks indų, o ne Pakistano laikraštis, ir dar be nuorodų į šaltinius?
Benediktas 2023-01-11 16:30
Dabar toks laikas, kad jei galima isigyti amunicijos - tai irgi paslauga. Butu NATO jos fontanai, tai į Pakistaną nereikėtų kreiptis. Ta pati Rusija būtų dėkinga, kad Pakistanas jai parduotų.