Nufilmuota, kaip Rusijos „Terminatorius“ puola Ukrainos tanką: ugnis tokia galinga, kad medžiai tykšta į šalis (Video)  ()

Anksčiau šią savaitę socialiniame tinkle „Twitter“ pasidalinta bepiločių orlaivių filmuota medžiaga rodo, kad Rusijos „tankų žudikas“ vykdo galingas atakas prieš Ukrainos pajėgas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Filmuotoje medžiagoje matyti, kad Rusijos BMPT, paprastai vadinamas „Terminatoriumi“, veikia kartu su rusų tanku, riedančiu mišku Rusijos ir Ukrainos karo fronte. Tankas pradeda šaudyti į Ukrainos pajėgas, o amunicija yra pakankamai stipri, kad nuplėštų medžius. Miške matomos didžiulės proskynos, kuriose gaisras sunaikino brandžius medžius.

„Retas kadras, kuriame užfiksuotas Rusijos BMPT, veikiantis kartu su Rusijos tanku“, – „Twitter“ vartotojas paskelbė beveik minutės trukmės filmuotos medžiagos iškarpą.

Tada filmuota medžiaga pasislenka ir rodo apgadintą ukrainietišką tanką. Kareivis iškrenta iš transporto priemonės ir, prieš pradėdamas šliaužti, krenta ant rankų ir kelių.

Propagandinio Rusijos televizijos kanalo „Zvezda“ straipsnyje teigiama, kad filmuotą medžiagą paskelbė Rusijos gynybos ministerija. Straipsnyje teigiama, kad ukrainiečių poziciją atskleidė Rusijos orlaiviai ir nepilotuojami orlaiviai. Straipsnyje rašoma, kad Ukrainos pajėgos patyrė sužeidimus ir pabėgo iš mūšio.

 

„Terminator“ yra aprūpintas daugybe ginklų ir yra skirtas šaudyti į kelis taikinius vienu metu. „Terminatorius“ gali gabenti penkis operatorius, iš kurių keturi valdo ginklus.

Markas Cancianas, Strateginių ir tarptautinių studijų centro vyresnysis patarėjas sako, kad „Terminatoriai“ yra panašūs į JAV naudojamą „Bradley“.

Cancianas apskaičiavo, kad rusai kare naudojo tik vieną ar dvi dešimtis „Terminatorių“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(49)
(-40)

Komentarai ()