Vokietija skelbia nerimą keliantį pranešimą dėl „Leopard 2“ tankų: kas vyksta?  ()

Vokietijos gynybos ministras Borisas Pistorius sakė, kad Vakarų sąjungininkams bus sunku surinkti du pilnus „Leopard 2“ tankų batalionus Ukrainai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-02-17 Vokietija skelbia nerimą keliantį pranešimą dėl „Leopard 2“ tankų: kas vyksta?  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vokietija ir Portugalija yra vienintelės dvi šalys, įsipareigojusios siųsti Ukrainai „Leopard 2A6“ versiją: 14 tankų pažadėjo Berlyne, tris – Lisabona. „Bataliono dydžio nepasieksime“, – po susitikimo su NATO kolegomis Briuselyje aiškino Vokietijos ministras.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5909 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Anot Pistoriuso, Lenkija surinko apie 30 senesnės versijos „Leopard 2“ tankų, kurių beveik užtenka standartiniam Ukrainos batalionui, kurį sudaro 31 tankas, tačiau daugelis jų yra prastos būklės ir juos reikės paruošti kovai. Ministras pridūrė, kad šie tankai Ukrainą pasieks tik balandžio pabaigoje.

 

Anksčiau Vokietijos kancleris Olafas Scholzas sakė, kad Vokietija su sąjungininkais greitai suformuos du tankų batalionus Ukrainai. Ukraina taip pat gaus 31  „M1 Abrams“ tanką.

(6)
(26)
(-20)

Komentarai ()