„Tai visiška nesąmonė“. Vakaruose skelbiama „Nord Stream“ paslaptis suerzino Putiną  ()

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas galimą proukrainietiškos grupuotės įsitraukimą į sprogimus „Nord Stream“ dujotiekyje pavadino „visiška nesąmone“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-03-15 „Tai visiška nesąmonė“. Vakaruose skelbiama „Nord Stream“ paslaptis suerzino Putiną  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Tai, kad tai - teroristinis išpuolis, jau niekam nėra paslaptis. Mano nuomone, tai jau visi pripažino. Be to, teroro išpuolis buvo akivaizdžiai įvykdytas valstybiniu lygiu, nes jokie mėgėjai negali atlikti tokio veiksmo“, - sakė Putinas.

Versiją apie Ukrainos aktyvistų, nesusijusių su valstybe, įsitraukimą „Nord Stream“ sprogimus  Rusijos Federacijos prezidentas pavadino „visiška nesąmonė“.

„Tokio pobūdžio, tokios galios sprogimą tokiame gylyje gali surengti tik specialistai, palaikomi valstybės, kuri turi tam tikras technologijas“, – aiškino Putinas.

Rusijos Federacijos prezidentas pareiškė, kad JAV buvo suinteresuotos tokiu įvykiu.

 

„Visada reikia ieškoti tų, kas tuo suinteresuotas. O kas suinteresuotas? Teoriškai Jungtinės Valstijos, žinoma, yra suinteresuotos sustabdyti Rusijos energijos tiekimą Europos rinkai“, – sakė Putinas. Pasak jo, JAV suinteresuota „tiekti savo suskystintas gamtines dujas net jei jos yra daug (25-30%) brangesnės nei rusiškos“.

(2)
(25)
(-23)

Komentarai ()