[ŽT] „Aš bijau. Negaliu patikėti, kad tai įmanoma“. Pasaulinio lygio sporto žvaigždė bėga iš Rusijos (Video)  ()

Rezultatyviausias puolėjas Rusijos rinktinės istorijoje pasmerkė Rusijos karinę invaziją į Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rezultatyviausias Rusijos futbolo istorijoje sportininkas Aleksandras Keržakovas prisipažino, kad nepalaiko karo Ukrainoje ir paliko gimtąją šalį. 233 įvarčius per savo karjerą pelnęs buvęs Sankt Peterburgo „Zenit“ puolėjas pažymėjo negalintis suprasti, kaip šiuolaikiniame pasaulyje įmanoma karinė agresija.

Keržakovas apie tai kalbėjo interviu žurnalistui Nobeliui Arustamianui. Rezultatyviausias puolėjas Rusijos rinktinės istorijoje (30 įvarčių, kartu su Artiomu Dziuba) pabrėžė, kad Putino režimas daro neįmanomus bet kokius protesto pareiškimus, o tai yra viena pagrindinių Rusijos Federacijos problemų.

„Labai sunku kalbėti apie tai, kad niekam nepakenkti. Ir tai yra viena didžiausių šiandienos Rusijos problemų. Aš bijau. Niekada negalėjau patikėti, kad tai įmanoma. Beveik po kiekvieno interviu, kai manęs klausdavo, koks mano pagrindinis noras, visada atsakydavau: „Kad nebūtų karo“. Pasaulyje. Apskritai. Nesuprantu, kaip tai įmanoma, tokioje modernioje ir progresyvioje visuomenėje. Mano galvoje tai netelpa. Kaip galėjo ateiti tokie blogi laikai, kad visi pokalbiai susiveda į vieną dalyką“, – sakė Keržakovas.

 

Keržakovas tapo trečiuoju garsiu Rusijos futbolininku, po Igorio Denisovo ir Fiodoro Smolovo, kurie atvirai pasmerkė Rusijos karinę invaziją į Ukrainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(152)
(2)
(150)

Komentarai ()