„Jis nuoširdus beprotis. Tikrai tiki, kad susprogdinsime visą Amerikos žemyną“  ()

„Jis yra nuoširdus beprotis“, – neadekvačias Rusijos Federacijos visuomenės veikėjo kalbas komentavo Piontkovskis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karo ekspertas Konstantinas Sivkovas sakė, kad sovietų tankai vienu ar dviem šūviais sunaikins visus „Leopard“ tankus, ir tai yra jo nuoširdus įsitikinimas, mano Andrejus Piontkovskis.

Putino propagandistės Olgos Skabejevos dialogas su karo ekspertu Konstantinu Sivkovu tapo diskusijų objektu Ukrainos informacinėje erdvėje.

Savo nuomonę šiuo klausimu išsakė Rusijos opozicionierius, politologas Andrejus Piontkovskis.

„Sivkovas nevaidina, jis yra nuoširdus beprotis. Tarp jų yra penki ar šeši tokie bepročiai, ne daugiau. Solovjovas ne beprotis, jis dirba už pinigus. O Sivkovas yra beprotis, kuris patologiškai nekenčia Vakarų ir Ukrainos“, – kalbėjo ekspertas.

Anot Piontkovskio, Sivkovas šį kartą neturėjo laiko eteryje įgarsinti savo mėgstamos tezės (kurią kartoja beveik kasdien), kad į JAV Jeloustouno nacionalinį parką būtina pataikyti su branduoline bomba.

„Kai ta pati nustebusi Skabejeva klausia, kodėl, jis sako, kad Amerikos žemyne ​​yra tektoninis lūžis ir šiuo smūgiu „susprogdinsime visą Amerikos žemyną, ir jis įkris į vandenyną“.

 

„Jis nuoširdžiai tiki šiais dalykais. Jis taip pat mano, kad tankai T-72 yra geriausi pasaulyje“, – aiškino politologas.

Tada Piontkovskis paminėjo dar vieną apsėstą Rusijos Federacijos fanatiką Sergejų Michejevą.

„Bet iš esmės jie visi yra aferistai, kurie dirba už didelius pinigus ir visada gali persigalvoti“, – pabrėžė ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(17)
(7)
(10)

Komentarai ()