[ŽT] „Tai yra 100%. Tai geriausia, kas tik gali būti“. Garsus sportininkas skelbia apie „geruosius rusus“ (Video)  ()

Futbolininkas prisipažino, kad vieninteliai rusai, kurie jam nesukelia agresijos, yra juoduose paketuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Ukrainos rinktinės puolėjas Artem Kravets teigė, kad, prasidėjus plataus masto invazijai, „gerų rusų“ jam nėra. Dukart Ukrainos „Dinamo“ čempionas, duodamas interviu Viktorui Vacko, prisipažino, kad vieninteliai rusai, kurie jam nesukelia agresijos, yra juoduose paketuose.

„Tikriausiai niekada nebuvau vienoje komandoje su rusu. Niekada nesu su jais susikirtęs. Net nekalbėsiu apie juos, kaip apie atskirą žmogų. Man šiame etape gerų rusų apskritai nėra. Pakete? Šiuo požiūriu taip. Tai yra 100%. Tai geriausia, kas tik gali būti“, – sakė Artemas.

Kaip pavyzdį jis pateikė bendravimą su savo pussesere, kuri „gyvena tame mėšle“. „Po kelių klausimų aš gavau tiesiog zombiškus atsakymus. Kai aš citavau faktus, ji man sakė „Visa tai melas“, tada tiesiog parašiau ir pasakiau, kad nebenoriu jos pažinti ir nieko nenoriu apie ją girdėti, ir viso gero“, – sakė Kravets.

 

Futbolininkas prisipažino, kad po 2014-ųjų labai klydo, manydamas, kad ši politinė situacija jo „neliečia“. „Manau, kad 90 proc., kaip ir aš, manė, kad „mūsų trobelės tai neliečia“. Dabar mes už visa tai mokame“, -  pasakė buvęs turkų „Sakaryaspor“ žaidėjas, metų pradžioje nutraukęs sutartį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(65)
(0)
(65)

Komentarai ()