Nutekėjo itin slapta informacija: „Wagner“ bandė įsigyti ginklų iš NATO

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Myslius 2023-04-11 14:28
Yra nutekinti Pentagono dokumentai, skraido twitter'i, discord'uose ir pan. Zemelapiai, Rusijos ir Ukrainos pajegu isdestymai, planuojamos kryptys, "spring attack" puolimo datos, vykdomi apmokymai, tiekiamos amunicijos, abieju saliu nuostoliai zmoniu ir technikos, pasiieskokit, ar cia t.lt postint galima?
kionig 2023-04-11 19:28
Nu gal Pentagonas nepasibels į T.lt autorių duris, vien kad tu pasidalinsi Beje, klausimas, kaip ir kas čia juos "nutekino".. Ar tik patys rusai neprikūrė..
Myslius 2023-04-11 20:13
https://pbs.twimg.com/media/FtFpMk4WcAA ... name=large https://pbs.twimg.com/media/FtFpMy8XgAA ... name=large https://pbs.twimg.com/media/FtFpNG6XoAE ... name=large https://pbs.twimg.com/media/FtFpO6gXwAActbz.jpg https://s2.cdnstatic.space/wp-content/u ... -03-51.jpg https://s2.cdnstatic.space/wp-content/u ... -03-40.jpg https://api.theins.ru/images/kdneppv_v_ ... u/anBn.jpg https://files.catbox.moe/2i6hsl.jpg Ketvirtas fotoshopinti nuostoliai, galima rast identisku nuotrauku su kitais nuostoliais. pvz https://cdn1.img.sputnikglobe.com/img/0 ... tnik_photo
kionig 2023-04-11 22:21
https://time.com/6270145/leaked-pentago ... ns-russia/ Pačių USA žvalgyba dabar tyli it prisėmusi burną. Aišku, nieko kito ir nelieka, kad jų žvalgybą kažkas 'sugebėjo/norėjo/išdavė/specialiai už $' atidavė visą 100 lapų žvalgybinę info. Pagal braižą tai čia iš tikrųjų tai aukštesniems vadams skirta info, be kita ko, ten tik situacijos aprašymas ir VEV t. y. veiksmų eigos variantai, kuriuos dėliojo USA žvalgyba(jie ten nemiega ir turbūt atsinaujina situaciją pagal AFU duomenis, nors ir skraido jų dronai aukštai padangėse. Vis tiek, dabar lėks galvos, kad žvalgybinė info sugebėjo išeiti plačiau. Man tai keista, kai pačių USA spauda rašo: Yra vertinimai kas būtų jeigu būtų, skaičiavimai ir lentelės su "nykščio taisyklėmis", tiesiog sėdi kiekvieną diena ir atitinkami asmenys skaičiuoja, dėlioja žemėlapyje info ir tiek. Kiek iki šito laiko yra sukaupę info ir matė, kad ruskynas tempia karius ir karinę techniką prie sienų arčiau..