„Netikėtas Vokietijos perspėjimas: „Leopard“ tankai gali įsiveržti į Rusiją“ (Video)  ()

Kodėl Vokietija staiga pradėjo kalbėti apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų veržimąsi į Rusijos teritoriją? Ekspertas pastebėjo įdomų dalyką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vokietijos gynybos ministras Borisas Pistoriusas pareiškė, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos turi teisę vykdyti karines operacijas Rusijoje. Tai gali reikšti, kad Ukrainos gynėjai nutrauks rusų logistiką Belgorodo ir Rostovo srityse.

Tokią nuomonę „24 kanalui“ išsakė politikos ekspertas Michailas Šeitelmanas. Anot jo, Ukrainos ginkluotosios pajėgos gali vykdyti tokią karinę operaciją Rusijos teritorijoje su „Leopard“ tankais.

Šeitelmanas pažymėjo, kad nuolat stebi karo ekspertų prognozes. Jie teigia, kad Volnovachoje galima nutraukti rusų logistiką, kuri aprūpina rusus pietuose. Krymą galima atkirsti nuvykus į Mariupolį ir paėmus Krymą ugnies kontrolei.

Šeitelmanas pabrėžė, kad visi ekspertai teigia, jog sunkiausia bus išlaisvinti Luhanską ir Donecką. Jis priminė neseniai įvykusį Vokietijos gynybos ministro Pistoriuso pareiškimą, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos gali patekti į Rusijos teritoriją ir ten vykdyti karines operacijas.

„Manau, kad tai yra pasiruošimas mūsų puolimui. Visų pirma, tam bus naudojami „Leopard“ tankai. Tankai „Leopard“ keliaus per Rusiją, per Belgorodo ir Rostovo sritis. Būtent ten mes sumažinsime rusų logistiką“, – pasiūlė pašnekovas.

 

Jis pridūrė, kad anksčiau panašius pareiškimus reiškė Lenkija, tačiau tada šie žodžiai „turėjo kontekstą“. To nebuvo Vokietijos gynybos ministerijos pranešime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(72)
(2)
(70)

Komentarai ()