Ždanovas: „Yra dar viena valstybė, kuri bandys užgrobti Krymą“ (Video)  ()

„Sakyčiau, reikia bijoti užslėptos ekspansijos.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Patyręs Ukrainos kariškis Olegas Ždanovas perspėjo, kad Turkijos valdžia gali turėti planų susigrąžinti Krymą, laimėdama pusiasalio gyventojų palankumą. Karo ekspertas paaiškino, kaip būtent Turkija, būdama NATO nare, gali mėginti paimti sau dalį Ukrainos teritorijos.

Olego Ždanovo nuomonę apie tai, ko Ukraina turėtų tikėtis iš Turkijos, galima rasti „YouTube“ vaizdo įraše.

Savo prielaidą apie galimus Turkijos planus dėl Krymo karinis ekspertas išsakė manydamas, kad Turkija naudojasi NATO, kad įtakotų politiką, todėl pasitraukti iš karinio bloko jiems neapsimoka.

„Sakyčiau, reikia bijoti užslėptos ekspansijos. Tikėtina, kad Turkija šiandien neateis ir pasakys: „Duok mums Krymą“, – sakė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas.

 

Olegas Ždanovas taip pat pasakojo, kaip Turkija gali bandyti užgrobti Krymą be karo: „Kažkada sakiau, kad yra pavojus, kad po mūsų pergalės Kryme gali suplevėsuoti trys vėliavos: Krymo totorių, turkų ir ukrainiečių. Čia yra pavojus. Turkija labai aktyviai padeda ir greičiausiai pretenduoja į investicijas Krymo pusiasalio atkūrimui ir plėtrai, taip pat rems vietos gyventojus. O visa tai gali baigtis šliaužiančia ekspansija“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(28)
(24)
(4)

Komentarai ()