„Turiu baisų klausimą, kurį bijau užduoti garsiai“. Paskelbtas ultimatumas išblaivino Z-patriotus  ()

Z-patriotai pradeda suprasti tiesą apie „antrąją armiją“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po metus trukusio visaverčio karo Jevgenijus Prigožinas pripažino didžiulius Rusijos nuostolius Ukrainoje. Tai jau ne pirmas Prigožino pareiškimas apie jo samdinių „sviedinių badą“ Bachmute. Tačiau šį kartą jis grasina gegužės 10 d. išvesti išlikusius kovotojus.

Šis ultimatumas atšaldė Z-patriotus. Jie pradeda suvokti tiesą apie „antrąją armiją“ ir V. Putino pareiškimus apie Rusijos ginkluotųjų pajėgų apginklavimą.

Turiu baisų klausimą, kurį bijau užduoti garsiai: o kas, jei iš tiesų sviedinių taip trūksta, bet kažkas bijo tai pripažinti ne tik viešai, bet bent jau aparate, todėl Prigožinas turi pagrindo manyti, kad amunicija užspaudžiama tik jam?“ - rašo tinklaraštininkas ir rusų nacionalistas Jegoras Cholmogorovas.

Visa tai – Tuvos cirko (kalbama apie Šoigu – red.) ir jo komandos politika. Taip pat ir pakaruoklis Serdiukovas. Sugriovė Sąjungą, plėšikavo trisdešimt metų, sulaukia rezultatų“, - rašo „Telegram“ kanalas „Trinadcatyj“.

Kad parodytum, kaip myli savo tėvynę, koks esi jai ir valstybei ištikimas, kartais reikia sukilti prieš savus ir atiduoti už tai gyvybę. Tik kad imperatorius atvertų akis ir matytų aiškiai, o ne per aplinkinių melo liūną“, - užslėptai rašė propagandistė Kaševarova.

 

Antrasis frontas Bachmute. Prigožintas – Šoigu. Kai kurių įvykių priešistorė. Jei šis karas įsiplieskė, vadinasi, kažkam to reikia. Kažkam, tik ne žuvusiems ir sužeistiems, ne šios kovos neįgaliesiems“, - atrašė „karo korespondentas“ Sladkovas.

Kitas propagandistas, Kocas, teigia, kad amunicijos trūksta visiems, ne tik „Wagner“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(72)
(0)
(72)

Komentarai ()